BILETUL ZILEI. Mai simplu nu se poate! Vezi 3 ponturi

Tripla zilei ne poarta de la Roma, acolo unde se joaca puternicul Internazionali BNL d'Italia, pana in Norvegia si Anglia.

RomaniaTV.net
15 mai 2017, 20:24
BILETUL ZILEI. Mai simplu nu se poate! Vezi 3 ponturi

Biletul zilei

Din turneul masculin al competitiei de tenis ce se disputa in aceste zile la Roma, extragem pronosticul pe o victorie repurtata de Alexander Zverev, in fata lui Kevin Andersen. Tanarul german continua in acest sezon parcursul foarte bun din 2016, sansele sa-l vedem ajungand in ultimele tururi ale intrecerii, dupa sfertul jucat la Madrid si titlul castigat la Munchen, fiind majore.

Din fotbal selectam doua pronosticuri ce n-ar trebui sa ne dea mari batai de cap. Contra retrogradatei Sunderland, in fata fanilor proprii, Arsenal este pregatita sa faca spectacol, mai ales ca trupa lui Wenger inca mai are sanse teoretice de a accede in Big 4.

Mizam si pe succesul formatiei Rosenborg, deja lider autoritar in Norvegia, dupa doar 8 etape, contra lui Tromso. Oaspetii au debutat sovaielnic in noua stagiune, iar pentru dificila deplasare pe terenul liderului se confrunta cu probleme de efectiv. De amintit si faptul ca actuala stagiune este una speciala pentru Rosenborg, club care implineste peste doar cateva zile 100 de ani de existenta.

Biletul zilei:

13:30 Anderson – A. Zverev, 2

21:00 Rosenborg – Tromso, 1

22:00 Arsenal – Sunderland, gazdele marcheaza 2+ cota 1.14 

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.

Citeşte şi: