BILETUL ZILEI PARIURI1X2: Construim cota de 2 a zilei din fotbal şi tenis: Favoriţi şi spectacol!

Doar 3 gameuri ne-au despartit ieri de un nou bilet castigator. Dimitrov nu i-a tinut piept lui Federer, elevetianul impunandu-se scurt, cu 6-4, 6-4, 6-2. S-au consemnat astfel 28 de gameuri, fata de 31, cele pe care am mizat noi. Astazi atacam profitul cu mixul clasic al ultimelor saptamani: fotbal si tenis!

12 iul. 2017, 15:40
BILETUL ZILEI PARIURI1X2: Construim cota de 2 a zilei din fotbal şi tenis: Favoriţi şi spectacol!

Biletul zilei

Pariem pe un duel Muguruza – Kuznetsova in care pregnant va fi echilibrul. Consideram ca cele doua vor merge cap la cap macar un set, intr-o partida ce s-ar putea decide chiar in act decisiv. Pariul oferit de noi este peste 18.5 gameuri.

Din fotbal alegem varianta 2 solist in disputa Hibernians – Red Bull Salzburg si un 1 fara remiza pentru intalnirea de la Gold Cup ce le opune, in grupa A, pe Costa Rica si Canada. Chiar daca este o intrecere de rang secundar, din lotul favoritei acestui joc nu lipsesc decat foarte putini dintre jucatorii pe care tehnicianul Oscar Ramirez ar conta in mod normal. Costaricanii au ca tinta clara castigarea intrecerii, performanta pe care au bifat-o ultima oara acum aproape 30 de ani!

Citeste si:

Biletul zilei: 

15:00 Muguruza – Kuznetsova, peste 18.5 gameuri
21:00 Hibernians – RB Salzburg, 2
02:00 Costa Rica – Canada, 1 cu handicap 0

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.