Biletul zilei pariuri1x2.ro: Combinaţia câştigătoare vine din fotbal. Mixăm întrecerile!

Doar ghinionul a fost cel care a anulat șansele de profit cu biletul propus ieri. Meciul care ne-a împiedicat să avem câștig pentru a 11-a oară în 14 zile a fost Austria – Serbia. Gazdele au fost conduse, au revenit pe tablă și s-au impus cu 3-2, grație unui gol înscris tocmai în minutul 89. Pe bilet, varianta selectată a fost x2, alături de pariuri pe succesul SUA, contra Panama (4-0) și sub 4 goluri în Croația – Finlanda (1-1).

07 oct. 2017, 07:36
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Combinaţia câştigătoare vine din fotbal. Mixăm întrecerile!

Biletul zilei

Pe biletul de astăzi redacția www.pariuri1x2.ro include partide din doua competiții de calibru și importanță complet diferite. Coborăm până în liga a 4-a din Anglia unde alegem pariul 1 solist în Notts County – Forrest Green, meciul care le opune pe prima și ultima clasată. Grupare vizitatoare pare fără scăpare în acest sezon, primele 11 runde disputate aducându-i doar 5 puncte și un golaveraj de 10-26!

Citeşte şi:

Pariuri1x2 prefateaza cele mai importante meciuri ale preliminariilor » Vezi avancronicile si ponturile!

Pronosticului din Anglia îi alăturăm alte două sugestii din preliminariile pentru Mondialul de anul viitor. Mizăm pe un 2 fără remiză în Cipru – Grecia, precum și pe succesul Elveției, pe teren propriu, cu Ungaria. Cu o victorie în fața maghiarilor maghiarilor, a 9-a în tot atâtea meciuri din campanie, Xhaka și compania își asigură în mare proporție calificarea directă la turneul final din Rusia.

17:00 Notts County – Forrest Green, 1 – Cota 1.48
21:45 Cipru – Grecia, 2 cu handicap 0 – Cota 1.14
21:45 Elveția – Ungaria, 1 – Cota 1.15

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.