Biletul zilei pariuri1x2.ro: Investim pe Europa League: 3 pronosticuri!

Sansa de castig cu biletul propus ieri, ne-a fost anulatat de cele doar doua cartonase galbene primite de FCSB, in esecul drastic cu Sporting Lisabona, din play-off-ul UCL. Varianta inclusa pe biletul zilei solicita cel putin 3 avertismente incasate de ”ros-albastri”. Mergem inainte, hotarati sa ne dublam investitia cu biletul propus pentru ziua de joi de redactia site-ului www.pariuri1x2.ro .

24 aug. 2017, 08:05
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Investim pe Europa League: 3 pronosticuri!

Biletul zilei

Pe varianta de bilet oferita astazi avem doar pronosticuri din Europa League. Pariem X2 la disputa Sheriff – Legia Varsovia. In tur a fost 1-1, dar polonezii au dominat clar duelul, dovada stand statistica: 57% posesie, 15 faze de poarta, 6 suturi pe poarta.

Desi a jucat cu o garnitura de start foarte apropiata de cea ideala, Ol. Marseille nu a reusit decat o remiza, 1-1, in turul cu Domzale din deplasare. In infernul de pe Velodrome, slovenilor le va fi foarte greu sa bifeze un nou rezultat pozitiv. Pariul nostru: gazdele marcheaza cel putin doua goluri.

Tot pe goluri mizam si la confruntarea Austria Viena – Osijek. Gruparea vieneza a castigat cu 2-1 in Croatia, dar la capatul unei partide in care gazdele au condus cu 1-0, scor la care au si ratat un penalty. Pontul pentru jocul de diseara: peste 1.5 goluri in meci.

Biletul zilei

20:00 Sheriff – Legia, x2
21:45 Marseille – Domzale, gazdele marcheaza 2+
22:05 Austria Viena – Osijek peste 1.5 goluri

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.