Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Ne dublăm miza cu sugestiile din fotbal şi tenis!

Redactia www.pariuri1x2.ro extrage ponturile ce compunbiletul zilei din meciurile amicale internationale programate si Roland Garros, turneu de Grand Slem ce se indreapta cu pasi repezi catre actele finale.

06 iun. 2017, 07:55
Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Ne dublăm miza cu sugestiile din fotbal şi tenis!

Biletul zilei

Pentru inceput ne indreptam atentia asupra confruntarii Mladenovic K. – Bacsinszky T. din cadrul sferturilor de finala ale competitiei feminine de la RG 2017. Va fi o disputa echilibrata, dar suntem de parere ca sportiva din Elvetia are mai multe atuuri de partea sa. Pariem pe cel putin un set cucerit de Bacsinszky.

Din fotbal avem doua sugestii . Chiar daca e o partida amicala, Moldova nu poate emite mari pretentii pe terenul Israelului, reprezentativa cu evoluţii consistente în ultima perioadă şi greu de răpus în faţa fanilor proprii.
Intr-un alt meci „test”, Danemarca va primi vizita Germaniei. Suntem cu ochii pe duelul in care va fi angrenată colega de grupă a României, amical ce poate oferi o doza destul de consistentă de spectacol. Pariul nostru: peste 1.5 goluri in meci.

Citeşte şi:

ANALIZA Polonia – Romania: Istoria tine cu noi, forma de moment contrazice statistica | Cota uriasa pentru un succes al “tricolorilor” la Varsovia!

 

Biletul zilei

15:00, Mladenovic K. – Bacsinszky T., Bacsinszky T. sa castige cel putin un set, cota 1.40
20:30, Israel – Moldova, Israel sa castige, cota 1.27
21:45, Danemarca – Germania, peste 1.5 goluri în meci, cota 1.23

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.