Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Trei selecţii pot aduce al treilea bilet câştigător al săptămânii

Parma a marcat cele două goluri pe care le așteptam în meciul cu Ternana, Karlskrona și Tvaakers au combinat pentru a înscrie de două ori mai multe goluri decât aveam nevoie, în timp ce Real Madrid și Bayern au rezolvat pariul “ambele marchează” încă din minutul 11 al meciului. Astfel, am pornit în luna mai în același fel în care am încheiat-o pe precedenta, cu un bilet câștigător.

RomaniaTV.net
02 mai 2018, 06:22
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Trei selecţii pot aduce al treilea bilet câştigător al săptămânii

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Primul meci pe care pariem azi vine din Polonia. La Varșovia se dispută finala Cupei Poloniei, între Arka și Legia. Echipa “oaspete” a avut un sezon de uitat în ligă, unde a ratat play-off-ul pentru campionat. În play-out, este pe locul secund, după ce a pierdut patru meciuri consecutive. De cealaltă parte, Legia este pe prima poziție din Extrakalasa, în drum spre un nou titlu. Legia a avut câștig de cauză în trei din ultimele patru confruntări directe și mizăm pe forța ei pentru a câștiga și acest trofeu.

După 6 runde jucate din noul sezon al ligii suedeze, AIK Stockholm este neînvinsă. Vicecampioana din sezonul trecut merge azi la Uppsala, pentru meciul cu Sirius. Gazdele au reușit să marcheze de numai două ori până acum. Cu cel mai slab atac din Allsvenskan, Sirius este penultima în clasament. Diferența de valore dintre cele două ar trebui să se concretizeze pe teren, permițând oaspeților să câștige cel puțin o repriză a meciului.

Completăm biletul cu un pronostic cât se poate de simplu pentru meciul programat în această seară în Champions League. După victoria cu 5-2 din tur, “cormoranii” merg la Roma pentru a-și asigura biletele pentru finala de la Kiev. Ambii tehnicieni au apelat la tactica rotației în week-end, menajându-şi o parte dintre titulari. Ar trebui să avem parte de un joc bun, energic, cu multe faze de poartă. Nici golurile nu ar trebui să lipsească. Noi avem nevoie de două reușite.

Biletul zilei Pariuri1x2:

Ora 17:00 Arka – Legia, Legia va câștiga trofeul
Ora 20:00 Sirius – AIK Stockholm, Echipa oaspete va câștiga cel puțin o repriză
Ora 21:45 AS Roma – Liverpool, Peste 1,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România