BILETUL ZILEI: Pariurile din fotbal ne dublează investiţia!

Pentru a 10-a oara in ultimele 15 zile, biletul zilei oferit de redactia www.pariuri1x2.ro a fost castigator. Am mizat pe cornere, cel putin 9, in finala Germania u21 - Spania u21. Au fost in total 16, 12 doar in dreptul invinsei, nationala iberica. La confruntarea Bray - Dundalk, meci in care oaspetii s-au impus cu 3-0,  pontul a fost pe goluri, minimum doua. Pentru ultimul pariu de pe bilet, Konta -  Plíšková, am primit cota 1, dupa ce jucatoarea britanica s-a retras din turneul de la Eastbourne. 

01 iul. 2017, 07:58
BILETUL ZILEI: Pariurile din fotbal ne dublează investiţia!

Biletul zilei:

Doua meciuri de fotbal compun biletul propus astazi de redactia pariuri1x2.ro. Mizam pe goluri in duelul Columbus Crew – Atlanta United din Major League Soccer. Cele doua nu sunt doar vecine de clasament in Conferinta de Est, ci si cele mai spectaculoase trupe ale diviziei. In partidele rivalelor din Ohio s-au marcat in medie aproape 3.5 goluri/meci.

A doua varianta selectata vine din Suedia. In  jocul dintre Malmo si Eskilstuna pariem pe o victorie in handicap a gazdelor. Malmo este pe locul 1 in Allsvenskan, in timp ce gruparea vizitatoare ocupa, dupa 12 runde disputate, ultima pozitie, cu doar 4 puncte castigate si 25 de goluri incasate.

Citeste si:

Biletul zilei www.pariuri1x2.ro

17:00 Malmo – Eskilstuna 1 h -1
02:30 Columbus Crew – Atlanta United

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.