BILETUL ZILEI. Trei ponturi din Liga Campionilor!

Biletul oferit astazi de redactia www.pariuri1x2.ro este compus exclusiv din meciuri programate in ultima zi a play-off-ului Ligii Campionilor, editia 2017/2018. De pe lista partidelor analizate nu lipseste FCSB – Sporting Lisabona. Incercam sa ocolim surprizele serii, pariind ”acoperit” sau optand pentru variante care nu au in vedere clasicele ”1,x,2”. Vezi pariurile propuse!

23 aug. 2017, 07:53
BILETUL ZILEI. Trei ponturi din Liga Campionilor!

Biletul zilei

Pentru meciul de pe Arena Nationala din Bucuresti, pronosticul extras este pe cel putin 3 cartonase galbene contabilizate de FCSB. In tur au fost 10, cate 5 de fiecare parte, doua incasate de Pintilii. De asemenea, enorm de multe faulturi consemnate la Lisabona: 48!

Pariem si pe faptul ca Slavia Praga, cu Rotan, Skoda, Lastuvka, Stoch sau Ngadeu in primul 11, va reusi sa obtina un rezultat pozitiv in jocul de acasa cu APOEL. Calificarea va fi, totusi, greu de bifat, dupa esecul cu 0-2 din Cipru.

 

CITESTE SI:

 

 

Mizam si pe cel putin 2 modificari ale tabelei in derby-ul serii, Liverpool – Hoffenheim. Baietii lui Klopp s-au intors invingatori din Germania, scor 2-1, fiind acum cu un pas in grupele Ligii, dupa o pauza de 3 ani. Atentie, insa, la replica bataiosilor elevi ai lui Nagelsmann, capabili sa le puna mari probleme ”cormoranilor”, chiar in fata fanilor proprii!

Biletul zilei

21:45 FCSB – Sporting, gazdele peste 2.5 cartonase – cota 1.54
21:45 Slavia Praga – APOEL Nicosia, 1 cu handicap 0 – cota 1.20
21:45 Liverpool – Hoffenheim, peste 1.5 goluri – cota 1.14

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.