BLACK FRIDAY 2014: Cum ne alegem un smartphone

BLACK FRIDAY 2014 vine reduceri importante la telefoane mobile şi la smartphone-uri. Înainte de a achiziţiona un smartphone la reducerile de Black Friday trebuie să faci o listă cu ceea ce ai nevoie pentru a ştii ce să alegi.

RomaniaTV.net
21 nov. 2014, 04:59
BLACK FRIDAY 2014: Cum ne alegem un smartphone

BLACK FRIDAY 2014. Sfaturi pentru a alege un smartphone

Mărimea ecranului şi rezoluţia: Ecranul este destul de important pentru un smartphone, deoarece cu cât este mai mare cu atât mai bine.

Procesorul şi memoria RAM. Dacă doreşti un telefon rapid trebuie să alegi un smartphone cu un procesor minim dual-core şi o memorie RAM de peste 1 GB.

Citeşte şi BLACK FRIDAY 2014: Ce REDUCERI vânează românii. Marile OFERTE de Vinerea Neagră

Sistem de operare. Ai de ales între Android, iOS şi chiar Windows Phone, fiecare alege ce preferă.

Capacitatea de stocare: Un smartphone înseamnă jocuri, muzică, filme şi aplicaţii utile, iar pentru asta ai nevoie de peste 16 GB şi chiar posibilitatea de adăugare unui card microSD.

Camera foto este un aspect destul de important în alegerea unui smartphone, deoarece camerele foto clasice au început să fie învechite. Numărul megapixelilor nu mai este aşa de important, cât mărimea sezonului.

Bugetul este destul de important în alegerea unui smartphone. Asigură-te că îţi iei un telefon pe care ţi-l permiţi, dar care să respecte totuşi toate criteriile de calitate.

Citeşte şi BLACK FRIDAY 2014. Ce trebuie să ştii dacă vrei să faci cumpărături online de VINEREA NEAGRĂ