BLESTEMUL elevei ucise în Copou. Tatăl asasinului a murit într-un accident rutier în drum spre puşcărie VIDEO

Blestemul elevei din Iaşi, ucisă cu bestialitate de iubit în parcul Copou, s-a abătut asupra familiei asasinului. Tatăl tânărului a murit într-un teribil accident, chiar în drum spre puşcărie. Omul mergea să-şi viziteze fiul aflat după gratii.

27 mart. 2017, 12:03
BLESTEMUL elevei ucise în Copou. Tatăl asasinului a murit într-un accident rutier în drum spre puşcărie VIDEO

Tatăl lui Eduard, adolescentul care şi-a ucis iubita în urmă cu doi ani, a murit în chinuri groaznice. Bărbatul mergea la Penitenciarul din Brăila, acolo unde îşi ispăşeşte pedeapsa fiul său. A pierdut, însă, controlul volanului şi a ieşit cu maşina în afara carosabilului. Martorii au sunat de urgenţă la 112.

Medicii au mers la faţa locului și l-au resuscitat zeci de minute. Impactul i-a fost, însă, fatal.

Citeşte şi Eleva asasinată în Iaşi a reapărut pe Facebook

În urmă cu doi ani, fiul bărbatului decedat şi-a ucis iubita de 16 ani. Elevul de clasa a noua i-a dat întâlnire fetei în parcul Copou, din Iaşi, spunându-i că i-a pregătit o surpriză de 1 martie. I-a arătat un colier, iar când fata s-a întors ca să i-l pună la gât, a strangulat-o.

După crimă, tânărul a abandonat-o pe fată în parc. Ucigaşul a fost identificat la câteva ore de la tragedie. În faţa anchetatorilor, a negat iniţial crima. Până la urmă, a recunoscut că a ucis-o pentru că o bănuia pe fată că-l înşală.

Tânărul îşi ispăşeşte pedeapsa în Penitenciarul pentru minori Tichileşti – Brăila, fiind condamnat la 15 ani pentru omor calificat. Familia lui se pregăteşte acum să-i înmormânteze tatăl.

Citeşte şi CONCLUZII ŞOCANTE: Adolescentul şi-a ucis prietena în Copou cu o singură mişcare