CALCULATOR SALARII: VEZI cât vei câştiga după revoluţia fiscală. Calculează-ţi VENITUL AICI

CALCULATOR SALARII 2018: Revoluţia Fiscală a început. Din 2018 sunt implementate o serie de schimbări importante pentru salariaţi şi angajatori, printre care şi reducerea impozitului pe venit de la 16% la 10% de la 1 ianuarie 2018, precum şi trecerea contribuţiilor sociale în sarcina salariatului şi reducerea numărului acestora de la 9 la 3.

03 ian. 2018, 08:20
CALCULATOR SALARII: VEZI cât vei câştiga după revoluţia fiscală. Calculează-ţi VENITUL AICI

CALCULATOR SALARII 2018. Contribuţiile sociale vor rămâne CAS, CASS şi contribuţia asiguratorie pentru muncă, celelalte urmând să fie abrogate. Concomitent, se va mari si nivelul venitului brut pentru care se acorda deducere personala de la 3000 lei la 3600 lei.

Acest lucru ar însemna pentru angajator reducerea costurilor salariale totale, inclusiv taxe, cu aproximativ 1 % în cazul în care decide menţinerea nivelului salariului net al angajatului. Daca insa nu se va renegocia salariul brut astfel incat sa reflecte modificarile legislative, costurile angajatorului ar scadea cu aproximativ 17%, insa cam cu acelasi procent va scadea si salariul net al angajatului, potrivit unei analize a Romanian Software, citată de ziarul financiar.

Dacă vrei să îți calculezi exact noul salariu, poți accesa un model de calculator aici.