Camilla, soţia prinţului Charles, la un pas de un divorţ scump, de 350 de milioane de dolari

Recentele dezvăluiri făcute de tabloide despre relaţiile amoroase ale moştenitorului Coroanei Regale britanice, prinţul Charles, ar fi stârnit furia Camillei Parker Bowles, care l-a ameninţat pe soţul ei că divorţează.

06 oct. 2014, 12:44

Despre căsnicia aproape pusă pe butuci a prinţului Charles a făcut dezvăluiri, recent, publicaţia Globe. Astfel, potrivit acesteia, motivul certurilor dintre cei doi este nimeni alta decât celebra artistă Barbra Streisand, cu care prinţul ar fi avut relaţii amoroase clandestine.

Astfel, Globe scria că Barbra şi Charles ar fi încercat de două ori să devină nu numai amanţi, ci şi soţ şi soţie şi că moştenitorul Coroanei Regale le-ar fi înşelat atcu artista atât pe actuala lui soţie, Camilla, când ea era amanta lui, cât şi pe prinţesa Diana.

Citeşte şi Prinţul Charles şi Camilla Parker, în pragul divorţului

Potrivit presei britanice, Camilla Parker-Bowles, acum în vârstă de 67 de ani, nu mai suportă gândul că, în 1994, când Prinţul o înşela pe Prinţesa Diana cu ea, acesta o mai avea o amantă, şi pe Barbra Streisand, aflată de partea cealaltă a oceanului.

Citeşte şi Barbra Streisand a fost AMANTA prinţului Charles

Tot presa britanică dezvăluie că soţia lui Charles îi face scandal ori de câte ori îşi aduce aminte că a înşelat-o şi că ar vrea să divorţeze de el, numai că, în acest caz, la mijloc este şi o avere de aproximativ 350 de milioane de dolari, pe care ar trebui să o împartă şi nu prea ar fi dispuşi să facă aşa ceva, nici unul, nici celălalt.