Candidaţii la concursul Cel Mai Urât Om îl contestă pe câştigător. Urâţenia lui nu e naturală VIDEO

Supăraţi de alegerea juriului care a ales "Cel Mai Urât Bărbat din Zimbabwe", concurenţii clasaţi pe locurile doi şi trei în concursul desfăşurat la Harare au transformat podiumul de premiere în ring de box.

23 nov. 2015, 20:05
Candidaţii la concursul Cel Mai Urât Om îl contestă pe câştigător. Urâţenia lui nu e naturală VIDEO

Concursul în sine, „Cel Mai Urât Bărbat”, este unul ciudat. El a căpătat o notă mai mare de bizarerie în momentul în care alegerea lui Sere Mison (42 ani), drept cel mai urât bărbat din Zimbabwe a fost contestată vehement de ceilalţi 34 de concurenţi.

În primul rând, încoronarea nu a fost pe placul lui Masinvu William, un veteran al competiţiei, cu patru titluri de „Cel Mai Urât Om”, la activ. Acesta a îndemnat la revoltă, considerând că urâţenia lui Sere Mison nu ar trebui luată în considerare, deoarele nu este naturală. „Eu sunt urât de la natură, el nu este. Este urât doar când deschide gura”, a răbufnit acesta, în timp ce un alt concurent, Patrick Mupereki a întrebat furios: „Adică e suficient să-ţi pierzi dinţii ca să câştigi concursul? Asta-i pur şi simplu înşelăciune!„.

Citeşte şi A stat 3 ani cu cadavrul mamei în casă, pentru pensie

Skynews relevă că disputa a degenerat rapid în insulte şi încăierări aruncate judecătorilor, dar haosul stârnit nu a provocat victime. Mison Sere nici nu s-a gândit să cedeze coroana şi a intrat în posesia premiului de 500 de dolari.