Carla’s Dreams a lansat o nouă piesă care va rupe suflete VIDEO

Carla's Dreams lansează single-ul "Pe umerii tăi slabi", o piesă compusă de artiști împreună cu Alex Cotoi, cel care a produs majoritatea pieselor lor. Videoclipul pentru "Pe umerii tăi slabi" a fost filmat în Chișinău, în regia lui Roman Burlaca și DoP George Secrieru, echipa de la BR Films cu care Carla's Dreams lucrează pentru toate piesele lor.

14 feb. 2018, 09:56
Carla’s Dreams a lansat o nouă piesă care va rupe suflete VIDEO

„Sunt mii de citate în care femeia este apreciată. Le includem pe toate aici și Vă mulțumim!”, au declarat Carla’s Dreams.

Anul acesta, Carla’s Dreams deja au lansat două piese „413” și „17 ani”. Single-ul anterior „Beretta” are peste 27 de milioane de vizualizări, iar „Până la sânge” are peste 10 milioane de vizualizări.

Carla’s Dreams revin pentru al treilea an consecutiv la Arenele Romane din Bucuresti cu un nou show „Monomaniac” pe 5 mai de la ora 19:00 în cadrul unui nou eveniment BestMusic Live Concerts și Global Records!

„Sunt multe feluri de a anunța un concert. Mai pompos sau mai simplu. Dar ținând cont că este al treilea de acest tip – considerăm că ne putem permite să spunem că este tradiție deja. Așadar:
Carla’s Dreams – „MONOMANIAC”
Arenele Romane, 5 mai.
Vă așteptăm! Și
V-am cuprins! ,)”, au spus Carla’s Dreams.

În 2017, Carla’s Dreams au susținut un concert în fața a peste 5000 de fani la Arenele Romane pentru lansarea albumui „Antiexemplu”, iar în 2016, un eveniment sold out pentru lansarea albumului „NGOC”.

Anul trecut, Carla’s Dreams au acumulat 1 milion de abonați pe propriul canal de YouTube unde au peste 530 000 000 de milioane de vizualizări. Cu această ocazie, artiștii au decis să lanseze piesa „Frica” drept cadou pentru fanii.

Este al doilea canal de YouTube din România la categoria artiști, pe locul 1 fiind INNA, cu peste 3 milioane de abonați.

Carla’s Dreams au câștigat patru premii în cadrul Media Music Awards: Best Song „Imperfect”, Best Group, Spring Hit „Antiexemplu” și Summer Hit „Până la sânge”.