CARMEN HARRA: „Gabriel Cotabiţă nu va apuca să împlinească 60 de ani…”

A trecut mai mult de o săptămână de când Gabriel Cotabiţă a intrat în comă, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire. Celebrul numerolog Carmen Harra i-a analizat profilul şi a oferit, pentru "ring", informaţii incredibile despre ce se întâmplă acum cu artistul.

17 mai 2015, 15:29

Potrivit lui Carmen Harra, Gabriel Cotabiţă, născut pe 1.11.1955, e dezavantajat numerologic: „Clar că nu trăieşte mult. Nimic din codul lui divin nu-i susţine longevitatea. Dacă mergem pe calculaţii, nu va apuca să împlinească 60 de ani. E un adevăr dur, dar asta e codificarea lui. Cifra lui e 5, dar nu există nicăieri cifrele longevităţii: 6, 7, 8. Îl ajută doar 1 în ziua naşterii, dar e greu de crezut că 1 va putea schimba turnura lucrurilor. Numerologia lui e marcată de cifrele 1, 2, 2 şi 5. Îi lipsesc toate celelalte numere. Asta nu înseamnă că toţi cei care s-au născut odată cu Cotabiţă vor muri înainte de 60 de ani. Pentru că intervin factorii numelui şi cei genetici. Pe Cotabiţă nu-l ajută nici genetica, problemele lui de sănătate au mai existat în familie, cel mai probabil la bunici, pentru că acestea se transmit la a doua generaţie”. 

Există însă o speranţă… „Poartă în numele lui energia cifrei 8, care i-a dat faimă şi bani şi îi poate da şi longevitate. Asistăm la o luptă între codul vieţii, genetică şi codul numelui. Dacă energia numelui e mai puternică, îşi revine şi mai trăieşte 20 de ani. Dar după toate calculaţiile, şansele lui sunt extrem de mici. Însă avem dreptul la speranţă. În orice calculaţie există marjă de eroare, dar codificarea lui îi limitează viaţa la 60 de ani. El e chiar pe această muchie. Dacă eram întrebată acum cinci ani cât trăieşte Cotabiţă sau dacă el însuşi m-ar fi întrebat, aş fi spus acelaşi lucru: nu apucă 60 de ani. Aş fi făcut exact aceleaşi calculaţii. N-am inventat eu numerologia, o ştiinţă foarte veche. E fascinant când ţi se termină firul vieţii, te prăbuşeşti şi nimeni nu mai poate face nimic. Cred că la fel e şi la Cotabiţă. Deşi, în inima mea, spun: «Nu-l scoateţi de pe aparate, mai daţi-i o şansă, poate miracolul se întâmplă! Nu te poţi baza pe nicio ştiinţă din lume!»”, spune Harra pentru ziarulring.ro