Casa care poate rezolva criza de locuinţe din întreaga lume. GALERIE FOTO

Preturile foarte mari ii impiedica pe multi oameni sa isi achizitioneze o locuinta, insa un nou concept prezentat de un canadian promite sa revolutioneze aceasta piata.

RomaniaTV.net
15 iun. 2014, 08:48

John Murchie, din British Columbia, spune ca nu poate accepta ca oamenii sa plateasca sume uriase pentru case modeste si propune o solutie la aceasta problema, scrie Huffington Post, citat de ziarul Evenimentul. El este fondatorul companiei Murch Tech Corporation, din Surrey.

Aceasta se ocupa cu vanzarea caselor prefabricate, modelul propus de el pentru rezolvarea crizei locuintelor fiind denumit „The Hummingbird” (in traducere „pasarea colibri”).

Citeşte şi: IMAGINI ULUITOARE. Casele de LUX ale POLITICIENILOR care conduc România

Inventatorul ei spune ca toti au nevoie de un „cuib” doar al lor. Micro-casa a fost conceputa pentru a rezista in fata tornadelor si a cutremurelor. Ea e dotata inclusiv cu baie, aceasta avand toate accesoriile necesare. 

veranda casa mica

Cei carora le place sa stea afara la aer pot opta pentru o veranda. In plus, cumparatorul are posibilitatea de a-si adauga si un pod. Pachetul complet se ridica la suma de aproximativ 11.000 de euro.

Cum arată casa ecologică modulară care se montează în doar 5 ore FOTO

Canadianul spera sa doneze casele facute de compania sa unor tari precum Republica Dominicana, Ecuador, Haiti si Belize. Micuta casa poate fi insa o solutie si pentru canadieni si americani.

Spatiul de dormit poate fi extins cu ajutorul podului, in el incapand doua saltele duble. Designul acestei locuinte este unul deosebit, iar pretul de circa 4 euro pe metru patrat este unul extrem de avantajos.