Cătălin Botezatu, dezvăluire ŞOC. A făcut AMOR cu iubita prietenului său

Moment de sinceritate al lui Cătălin Botezatu. Designer-ul a povestit că a făcut amor cu iubita prietenului său, chiar de faţă cu el. Bote a spus nu a făcut altceva decât să îi ofere fetei cadoul dorit de ziua ei.

02 sept. 2015, 18:39
Cătălin Botezatu, dezvăluire ŞOC. A făcut AMOR cu iubita prietenului său

Cătălin Botezatu a răspuns cu sinceritate celor mai incomode întrebări. Designer-ul a acceptat să participe la un test de sinceritate, la emisiunea „Agentul Vip”, de la Antena Stars. Bote a făcut mărturisiri fără precendent legate de viaţa sa intimă, cu o sinceritate debordantă.El a povestit cum a făcut amor cu iubita priteneului său.

„I-a fost foarte jenă, aşa cum îmi este mie acum, să imi spună că de ziua ei, prietena lui îşi doreşte să facă amor cu mine. Şi am zis: băi, eşti nebun! E iubita ta! Poate te vei căsători cu ea, poate că… fata era de altfel foarte bună, ca să fiu acuma vulgar”, a spus Botezatu.

CITEŞTE ŞI Cătălin Botezatu, DECLARAŢII CUTREMURĂTOARE despre VIAŢA SA: „E tot ce mi-a rămas”

De dragul prietenului său, Bote a acceptat provocarea. Ba mai mult, la întreaga scenă a asistat şi prietenul său: „L-am întrebat pe el dacă vrea să rămână acolo, el a zis da. L-a legat cu cătuşe de şifonier, după care eu, îţi dai seama că nici nu mă puteam uita la el, a început toată acţiunea, mi-a pus şi niste urechiuşe din alea în cap. Ideea e că pe măsură ce se consumă actul, ăla trăgea cât mai tare de uşă, eu nu mai auzeam nimic. Tot urla, băi, gata, nu mai… gata, las-o! Nu am lăsat-o decât când a trebuit să o las!”.

Cătălin Botezatu îşi aminteşte şi un moment amuzant de atunci: „Am uitat unde am pus cheile de la cătuşe si a trebuit să mergem seara, am scos uşa la dulap, care oricum era scoasă din ţâţâni. Erau nişte cătuşe adevarate”.

Designer-ul a mai spus că s-a reîntâlnit cu amicul său după doi ani de la întâmplare şi că era în continuare cu iubita lui.