Caz grav la Bârlad: Un copil de aproape doi ani a căzut de la etajul 4

Caz înfiorător la Bârlad, unde un copil de un an și șapte luni, lăsat cel mai probabil nesupravegheat, a căzut dela etajul 4 al unui bloc

30 iun. 2018, 11:03
Caz grav la Bârlad: Un copil de aproape doi ani a căzut de la etajul 4

UPDATE: Baiatul de un an si sapte luni a fost transferat la Spitalul de pediatrie „Sf. Maria” din Iasi, cu ambulanta TIM apartinand ISU Vaslui, deoarece copilul era agitat si nu s-a putut prinde o linie venenoasa pentru a fi perfuzat.

Un copil de un an şi şapte luni, din Bârlad, judeţul Vaslui, este rănit grav, fiind dus în comă la spital, după ce a căzut de la balconul locuinţei sale, situate la etajul al patrulea.
 
Cadrele medicale de pe ambulanță au acordat copilului primul ajutor și l-au transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe al spitalului bârlădean, unde, la o primă evaluare, s-a constatat că micuțul a suferit un  traumatism cranian și leziuni osoase, fiind acum în investigații.
„Copilul are un traumatism cranian   și posibile   leziuni oasoase, dar șansa lui a fost faptul că a căzut pe pământ umed”, a spus Aurora Popa, directorul Serviciului de Ambulanță Vaslui pentru Vremea Noua.