Caz UNIC în istoria medicinei: Tânără însărcinată, află în COMĂ de o LUNĂ, ar putea deveni MAMĂ VIDEO

Un vecin a intrat înarmat în curtea familiei Carolinei şi i-a împuşcat întreaga familie; tatăl ei a murit, iar ea e în comă. Carolina are 25 de ani şi este gravidă în 4 luni. Ea a fost împuşcată în cap, creierul ei fiind distrus aproape complet. Sarcina tinerei a intrat acum în cea de-a 5-a lună, iar medicii sunt uimiţi de evoluţia fătului. Medicii, care spun că acest caz este unic în lume, fac mari eforturi pentru a o menţine în viaţă, până se naşte copilul.

26 sept. 2013, 16:33
Caz UNIC în istoria medicinei: Tânără însărcinată, află în COMĂ de o LUNĂ, ar putea deveni MAMĂ VIDEO

O tânără însărcinată, care se află în comă de mai bine de o lună, ar putea deveni mamă. Fătul se dezvoltă normal, însă şansele ca femeia să supravieţuiască şi să-şi cunoască bebeluşul sunt minime. Cazul este unic în lume, spun medicii. Carolina, gravida de 25 de ani, a fost împuşcată în cap, în curtea familiei sale, atunci când a încercat sî îşi apere tatăl. Cu toate acestea, gestul său a fost zadarnic, iar bărbatul a murit pe loc, potrivit Ilmattino.it.

Citeşte şi Incident la graniţă: O femeie a încercat să-şi scoată copilul de patru luni din ţară, ascunzându-l sub fustă

În acest caz, vorbim de o distrugere majoră a creierului. Cred că, în proporţie de 100%, e ceva extrem de dificil să îşi revină. Din ce am vorbit cu colegii mei, este primul astfel de caz din lume, dacă nu şi singurul, în care avem de-a face cu o sarcină sub 4 luni. Au mai fost cazuri, dar era vorba de lunile 5 sau 6 de sarcină„, a declarat doctorul Michele Caradente, neurochirurg al spitalului Cardanelli, din Napoli.

Sarcina a ajuns acum la 5 luni, iar medicii încearcă să o ţină artificial în viaţă pe mamă, pentru a-i salva copilul. Cazul italiencei este unic în lume, spun medicii. Soţul Carolinei petrece ore în şir la căpătâiul ei. El spune că ea a plâns, când i-a pus să asculte, pe mobil, vocea celuilalt copil al lor, de 2 ani.

Citeşte şi Ponturi pentru femei. Cum să rămâi mai repede gravidă