Ce să mănânci ca să remediezi anemia

Aproape 30% din populaţia lumii a suferit, la un moment dat în viaţă, de anemie. Cei mai afectaţi sunt copiii şi persoanele care suferă de boli cronice. Dacă şi tu te numeri printre persoanele care au această afecţiune, iată ce trebuie să faci ca să remediezi această problemă!

RomaniaTV.net
15 sept. 2016, 08:35
Ce să mănânci ca să remediezi anemia

Ce stă în spatele acestei afecţiuni? Practic, numărul celulelor roşii scade, iar acest lucru duce la ameţeli serioase şi o stare permanentă de oboseală, dar şi respiraţie greoaie, tenul devine palid, pofta de mâncare lipseşte cu desăvârşire. Cum se ajunge aici? Atunci când există o dereglare a hemoglobinei cauzată de prea puţin fier în organism, dar şi a vitaminei B12 şi a acidului folic.

Citeşte şi  Elixirul ăsta miraculos te scapă de problemele cu stomacul, anemie, insomnii şi hipertensiune!

Această problemă este bine să o remediem cât mai repede. Pe lângă medicamentele pe care ţi le va recomanda medicul (fier, B12, acid folic), este bine să incluzi în alimentaţia ta şi nişte alimente care te pot ajuta să scapi de anemie.

Optează pentru alimente care conţin fier

Evident, este bine să incluzi în dieta ta cât mai multe alimente car conţin fier. În acest sens, consumă cât mai des spanac.

Citeşte mai mult pe click!sănătate.ro