Cea mai BOGATĂ femeie din România are un moştenitor SECRET. Averea ajunge la 600 de milioane de euro

Cea mai bogată româncă are o avere de 600 de milioane de euro şi o poveste de viaţă ca-n filme. Fiica fostului şef al Marelui Stat Major al Armatei din timpul revoluţiei s-a căsătorit la 22 de ani cu miliardarul Iosif Constantin Drăgan, cu 56 de ani mai în vârstă decât ea. A rămas văduvă în urmă cu aproape un deceniu şi a dus o luptă lungă pentru averea soţului.

29 aug. 2016, 13:26
Cea mai BOGATĂ femeie din România are un moştenitor SECRET. Averea ajunge la 600 de milioane de euro

Veronica Guşă de Drăgan este fiica cea mică a generalului Ştefan Guşă, fost şef al armatei şi unul dintre cei consideraţi responsabili pentru morţii din 17 decembrie 1989 de la Timişoara.

La 40 de zile după decesul tatălui, femeia l-a întâlnit pe miliardarul Iosif Constantin Drăgan. Ea a mers să-i înapoieze un manuscris în numele fostului general şi atunci l-a impresionat. „M-a întrebat ce vreau în schimb şi i-am răspuns că nu vreau nimic. Surprins, mi-a spus că sunt prima persoană din viaţa lui care i-a oferit ceva fără să-i ceară nimic în schimb”, mărturisea Veronica Drăgan.

Veronica Guşă, cea mai bogată româncă, îşi va împărţi averea cu fiul nelegitim al lui Constantin Drăgan

Din căsnicia lor s-au născut trei copii – Ştefan Constantin şi gemenii Alexandru Eugen şi Teodor Sebastian. Şi-au trăit viaţa departe de ochii publicului şi foarte puţine detalii s-au aflat despre ei.

Iosif Constantin Drăgan a murit la vărsta de 91 de ani şi de atunci soţia sa a devenit moştenitoarea unui adevărat imperiu, cu afaceri în distribuţia de GPL, energie şi imobiliare. La scurt timp după ce a rămas văduvă, a început scandalul cu Mike Fink, fiul nerecunoscut al miliardarului. Acesta a fost ţinut la poartă la înmormântare.

Mike Fink a început apoi o luptă în instanţă să convingă judecătorii, care la începutul acestui an l-au recunoscut drept fiul lui Iosif Constantin Drăgan. S-a decis ca acesta să primească 150 de milioane de euro din avere.

Veronica Guşă de Drăgan trăeşte acum în Palma de Mallorca, iar în urmă cu trei ani a devenit iar mamă. Ea a născut tot un băiat, însă până acum nu s-a aflat nimic despre identitatea tatălui.