Cea mai controversată FORMĂ de ARTĂ: La 19 ani, vrea să îşi piardă VIRGINITATEA în faţa a sute de oameni FOTO

Clayton Pettet, un tânăr homosexual de 19 ani, student al unei facultăţi de artă din Marea Britanie, vrea să scandalizeze lumea artei după ce a declarat că îşi va pierde virginitatea în faţa a 100 de oameni în timpul unui proiect intitulat "Şcoala de artă mi-a furat virginitatea". 

28 oct. 2013, 11:50

Tânărul a declarat că evenimentul va avea loc în Londra, chiar într-o galerie de artă, urmând ca apoi să răspundă la întrebările celor prezenţi, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Măsuri împotriva prostituţiei: Indonezia vrea să introducă TESTE de VIRGINITATE pentru elevele de liceu

Astfel, el doreşte să provoace ideea de sexualitate după ce îi va frapa pe invitaţi făcând sex protejat iubitul lui. Mai mult, pentru această prezentare, el a muncit în ultimii trei ani.

Lucrul inedit din spatele acestui spectacol este acela că va avea loc o singură dată, fiind un lucru pe care îl faci o singură dată. Mi-am păstrat virginitatea pentru 19 ani şi nu vreau să renunţ la ea aşa uşor. Practic, îmi pierd stigmatul în jurul virginităţii. Vreau să văd dacă publicul observă ceva schimbat între mine şi partenerul meu. Cultural, virginitatea are o valoare foarte mare. M-am decis să folosesc virginitatea mea şi pierderea ei pentru a crea o piesă care va stimula discuţii interesante şi va ridica numeroase întrebări privind subiectul„, a explicat tânărul, care recunoaşte că nu le-a spus părinţilor ceea ce va urma să facă.

Citeşte şi Cele mai scumpe virginităţi. Cât au cerut fetele care şi-au vândut virginitatea pe Internet

Evenimentul va avea loc în data de 25 ianuarie, cu toate că studentul este acuzat că a profitat de această ocazie pentru a se face cunoscut.