Cele 2 zodii masculine care te vor doar pentru amor. Se gândesc doar la plăcerea fizică

Astrele ne dezvăluie care sunt acele două zodii de bărbați care își doresc doar sex de la partenerele lor. Acești bărbați vor face tot posibilul și le vor cuceri pentru a obține ce doresc.

24 mart. 2018, 15:04
Cele 2 zodii masculine care te vor doar pentru amor. Se gândesc doar la plăcerea fizică

Acești nativi nu sunt adepții relațiilor de lungă durată pentru că nu le place să dea explicații sau să facă compromisuri pentru parteneră, scrie estisuperba.ro. Totuși, dacă va exista situația în care va merge la altar și va face pasul cel mare, acești nativi vor fi mereu infideli.

Citeşte şi Horoscop SPIRITUAL 20-25 martie 2018. Ce lecţie are spiritul tău de învăţat în funcţie de zodie

Există, totuși niște diferențe mari între acești doi nativi. Dacă bărbatul balanță vrea să păstreze o aparență și se dă drept cel mai romantic bărbat existent, bărbatul leu nu se teme să arate că se gândește doar la amor. Totuși, ambele zodii au șanse mici să întemeieze o familie. Adoră aventurile sau relațiile deschise, fără angajamente și nu urmăresc nimic altceva decât plăcere fizică. De asemenea, leul este o zodie greu de iubit. Se știe foarte bine faptul că leul este o persoană dinamică și puternică cu care nu multă lumea poate ține pasul. Pentru a cuceri un nativ din această zodie este nevoie de mari eforturi pentru că sunt pretențioși.

Bărbații balanță sunt maeștri în arta manipulării și te vor face să îți dorești ceea ce vor ei. Te pot juca pe degete după bunul plac și nu le place să dea explicații niciodată. Cel mai probabil doar tu și el veți știi despre relația voastră.