Cele mai ÎNFIORĂTOARE profeţii ale părintelui Iustin: „E vorba însă că mai sunt 12 luni…”

Anunţul înfricoşător făcut de părintele Iustin pe patul de moarte, despre urgia ce va să vină după 12 luni, nu a fost decât una din profeţiile cumplite pe care acesta le-a făcut despre sfârşitul lumii. În decursul vieţii, "Duhovnicul Moldovei" s-a referit deseori la războaie sau la destinul Europei şi al României.

29 mart. 2015, 08:24
Cele mai ÎNFIORĂTOARE profeţii ale părintelui Iustin: „E vorba însă că mai sunt 12 luni…”

Cea mai cunoscută profeţie şi plină de mister făcută de părintele Iustin Pârvu, de la Petru Vodă, a fost făcută cu cinci zile înainte de a muri şi a fost relatată de o călugăriţă care îl îngrijea, scrie adevarul.ro.

Cu 5 zile înainte de a-şi da duhul, a fost ceva mai bine, parcă îşi revenea şi prinsese ceva putere. În această ultimă perioadă toţi ucenicii mai apropiaţi au luat un ultim cuvânt de învăţătură de la părintele, un ultim sfat„, povesteşte măicuţa.

Citeşte şi Profeţie CUTREMURĂTOARE a Părintelui Iustin Pârvu: „Popor român, până nu e prea târziu…”

Părintele Iustin a dorit să li se adreseze atât ei, cât şi altor cinci ucenici care se aflau în chilie, cel mai probabil, acelea fiind şi ultimele cuvinte ale duhovnicului înainte de moarte. Deşi s-a ferit mult timp să-i adreseze întrebarea legată de lupta împotriva cipurilor din actele de identitate, Monhia Fotini a îndrăznit în acea împrejurare. „Părinte, ştiţi problema cardurilor de sănătate, ele nu au intrat încă în vigoare. Dar ele vor fi pe viitor totuşi obligatorii. Ce să facă o mamă care are un copil bolnav în stare critică şi este necesară o intervenţie chirurgicală, pentru că altfel ar muri? Ca să îl opereze va trebui internat, ca să îl interneze, are nevoie de cardul de sănătate cu cip. Ce sa facă mama?”. Răspunsul dat de Arhimandrit nu i-a lămurit îndeajuns pe ucenici, ba, chiar a stârnit curiozitate. „Nu, să nu îl lase să moară. Eu nu îmi pot asuma această decizie. Nu trebuie ajuns nici la extreme. Acest cip nu e pecetea, nu e lepădare… Dar fiecare să facă după conştiinţa şi puterea lui. Cât puteţi luptaţi împotriva lor cu toată forţa şi unitatea, dar fără atitudini extreme, încă nu e cazul. E vorba însă că mai sunt 12 luni… „.

VEZI şi MINUNE la mormântul părintelui IUSTIN PÂRVU. Mii de credincioşii vin să vadă cu ochii lor

Într-un interviu publicat de Adevărul în aprilie 2014, părintele Ioan Şişmanian, ieroschimonah la Mănăstirea Petru Vodă, îi face un portret emoţionant părintelui Iustin Pârvu, mentorul său spiritual, în care explică şi de ce duhovnicul era considerat de toată lumea un clarvăzător: „Altfel nu putea să călăuzească oamenii care veneau la el, să dea un sfat conform cu nevoia şi situaţia fiecăruia în parte. Era un clarvizionar sau – cum spunem noi în ortodoxie – văzător cu duhul„. Într-o discuţie realizată în ultimii ani de viaţă în chilia părintelui Iustin, ctitorul Mănăstirii Petru Vodă revine cu explicaţii despre cât de aproape suntem de sfârşitul lumii: „Nu se ştie nimic în fond când e sfârşitul lumii. Nici îngerii din ceruri n-o ştiu. Dar prespunem că este vremea asta, aşa cum o ducem noi, că va fi în apropiere totuşi un sfârşit, faţă de simptomele pe care le avem, faţă de evenimentele astea mari a neînţelegerilor a popoarelor, că un sfârşit va avea loc sigur în urma unui război mare care va fi şi va pierde lumea jumătate din ea. Va merge în sânge până la burţile cailor. La Constantinopol se vor da ultimele încercări şi lupte de cucerire a creştinismului. Şi iată că astăzi, de altfel, se poate vedea ceva-ceva, o apropiere de lucrurile acestea, de aceste evenimente mari a sfârşitului„.

Citeşte şi Arsenie Boca, profeţii înfiorătoare pentru Bucureşti: „Va fi şters de pe faţa Pământului”

Într-o altă împrejurare, părintele Iustin le vorbea credincioşilor veniţi în Postul Paştelui la Petru Vodă despre semnele Apocalipsei. „Vor veni vremurile când veţi fi vânduţi de ciobani, de păstorii voştri! Vor vedea păstorii cum vă sfâşie în ocol fiara sălbatică şi nu vor veni să vă apere. Să ştiţi că sunt vremurile acestea apocaliptice pe care le întâlnim şi vor fi vremuri grele„.

Iustin Pârvu le spune oamenilor că semnul clar al sfârşitului lumii va fi încoronarea Satanei la Ierusalim chiar de capul Bisericii Ortodoxe.

Citeşte şi MIRACOLE la mormântul părintelui Justin Pârvu. Învăţături de DINCOLO de moarte ale duhovnicului vizionar VIDEO