Cerşetoarea cu voce de înger a fost găsită. Povestea ei este cutremurătoare: Trăiesc din mila oamenilor

Cerşetoarea cu vocea de aur care cânta ca să strângă bani a fost găsită. Femeia locuieşte în comuna Leordeni, judeţul Argeş, şi trăieşte într-o sărăcie lucie. A ajuns să cânte în diferite oraşe pe strazi, printre blocuri, ca să câştige un ban cinstit.

RomaniaTV.net
30 sept. 2015, 20:17

O cerşetoare din România a făcut în ultimele zile furori pe internet cu vocea ei. Femeia a fost filmată în timp ce cânta în încercarea de a câştiga un bănuţ. Tanti Rodica, cerşetoarea care i-a uimit pe toţi cu vocea ei, locuieşte în satul Cotul Malului, Comuna Leordeni, judeţul Argeş, dar colindă toată ţara pentru bani. Femeia trăieşte alături de soţ într-o casă sărăcăcioasă şi sunt amândoi bolnavi.

Cerşetoarea are 57 de ani şi de la 16 ani cântă pe străzi. Nu a mers niciodată la şcoală, nu ştie să citească şi nu ştie să scrie

„Trăiesc din mila oamenilor. Mă duc prin toate oraşele, prin toate colţurile ţării. Cânt printre blocuri, pe stradă. Au fost oameni care m-au poftit în casă şi mi-au pus să mănânc”, a spus femeia La Măruţă.

Maria Cârneci a izbucnit în plâns când a auzit-o pe femeie cântând în direct la emisiunea lui Cătălin Măruţă. Prezentatorul i-a promis femeii ca o va ajuta, iar Naguale a chemat-o la casa lui de productie.

Citeşte şi Ea este cerşetoarea cu voce de aur care a cucerit România. Te trec FIORII când o auzi VIDEO