Ciprian Marica a fost dat afară de la Konyaspor. Atacantul a anunţat unde va juca până în vară

Ciprian Marica a fost dat afară, joi, de la Konyaspor, după cum reiese dintr-un comunicat postat pe site-ul clubului. Marica a fost adus în Turcia după un sezon în Spania, la Getafe, însă nu a reuşit să se impună în prima echipă, mai ales după ce a suferit 2 operaţii la genunchi

15 oct. 2015, 17:07
Ciprian Marica a fost dat afară de la Konyaspor. Atacantul a anunţat unde va juca până în vară

Konyaspor a anunţat pe site-ul oficial că a ajuns la o înțelegere cu Ciprian Marica (30 ani) pentru rezilierea contractului. Dolce Sport a aflat că internaționalul va ajunge la Maccabi Haifa, unde ar urma să evolueze până în vară. Maccabi Haifa este antrenată de fostul antrenor de la Steaua și Unirea Urziceni, Ronny Levi. În lotul israelienilor se regăsesc doar cinci stranieri.

Citeşte şi Ciprian Marica, flirt cu Diana Munteanu, fosta soţie a lui Claudiu Niculescu

Ciprian Marica a ieșit din circuitul echipei naționale din cauza aparițiilor sporadice avute în perioada petrecută în Turcia. Atacantul a mai evoluat de-a lungul carierei la Șahtior, Schalke, Stuttgart, Dinamo și Getafe.

Citeşte şi Torje şi Marica, la un pas de bătaie. S-au certat din cauza unei femei, acum nu-şi mai vorbesc

Seara asta reprezinta un nou inceput pentru mine. Am reziliat contractul cu Konyaspor, sunt jucator liber. Am crezut in proiectul Konya, imi pare rau ca nu am putut sa dau mai mult pentru acesti suporteri extraordinari! Motivele au fost diverse, acum nu mai conteaza. Acum pornesc pe un drum nou, dar voi ramane un suporter al lui Konyaspor, asa cum sunt suporter al tuturor echipelor la care am jucat! Go Eagles!„, a scris Marica pe contul de Facebook.