Circulaţia pe linia 41, BLOCATĂ. Un tramvai s-a RUPT şi a ieşit de pe şine FOTO

Circulaţia pe linia 41 a fost blocată pentru mai bine de o oră după ce un tramvai a deraiat. Incidentul s-a produs vineri dimineaţă, la capăt de linie în zona Piaţa Presei Libere.

RomaniaTV.net
30 mai 2014, 06:14

Un tramvai de pe linia 41 a deraiat, în zona Piaţa Presei Libere, la ultimul macaz de la capăt de linie. Burduful dintre două vagoane s-a rupt. Din fericire, doar o femeie se afla în tramvai şi nu a fost rănită. 

„A deraiat un vagon, nu au fost victime. Se circulă îngreunat. Cei de la RATB urmează să repună vagonul pe şine”, a declarat, pentru România TV, Diana Sarca, purtător de cuvânt Brigada Rutieră.

Îmediat, în zonă au intervenit echipe ale RATB pentru repunerea tramvaiului pe sină şi pentru deblocarea traficului. Din primele informaţii, accidentul s-a produs ca urmare a unei defecţiuni la macaz, dar RATB va face o anchetă pentru a stabili cauza exactă.

Purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), Constantin Tobescu, a precizat că toate tramvaiele care circulă dinspre cartierul Ghencea spre Piaţa Presei Libere vor circula cu viteză redusă. De asemenea, pentru preluarea călătorilor pe sensul dinspre Piaţa Presei Libere spre cartierul Ghencea, până la eliberarea sinelor, au fost introduse temporar autobuze ale liniei 641.