Clanul Becali s-a reunit în Pipera. Giovani şi Victor Becali au fost eliberaţi din închisoare

Giovanni şi Victor Becali se află pentru prima oară în permisie, după ce au fost condamnaţi la închisoare în Dosarul Transferurilor. Astfel, familia Becali s-a reunit în formulă completă în Pipera, unde cei doi au case, la fel ca vărul lor, Gigi Becali.

27 iul. 2015, 20:26
Clanul Becali s-a reunit în Pipera. Giovani şi Victor Becali au fost eliberaţi din închisoare

Giovanni şi Victor Becali au primit o permisie de mai multe zile şi au ieşit din închisoare.

Citeşte şi GIGI BECALI, primul interviu de la ieşirea din închisoare. A anunţat cine îi va lua locul lui Gâlcă

Ioan Becali a primit 6 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, iar Victor Becali are de ispăşit o pedeapsă de 3 ani şi 8 luni, în Dosarul Transferurilor.

Spre deosebire de alţi deţinuţi celebri din fotbalul românesc care s-au apucat de scris cărţi şi muncesc sârguincioşi pentru a-şi reduce din pedeapsă, Ioan Becali, închis in Penitenciarul Slobozia, preferă să îşi educe colegii de celulă, printre care este foarte popular, scrie cancan.ro.

Citeşte şi „M-am rugat”, cântecul cu GIGI BECALI, a ajuns HIT pe Internet. Are şi clip VIDEO

Giovani Becali le da sfaturi celor mai tineri si le spune ca e bine ca in viata sa stie o limba straina. Mai mult, fostul impresar de fotbalişti s-a oferit sa-i invete pe puscariasi italiana sau spaniola si le explica acestora, cu exemple din viata sa, cat de important este sa vorbesti si alta limba.

„La Napoli vindeam Rolex-uri”

Colegii din celula lui Giovani sunt fermecati de povestirile acestuia. Plecat de tanar din Romania, el si-a castigat existenta, nu in cele mai corecte moduri, in Germania, Italia si alte tari din Europa.

Ajuns in „Cizma”, o buna perioada, fostul actionar de la Dinamo a vandut ceasuri Rolex contrafacute. „Le spuneam turistilor ca sunt de aur. Mergeam la bijutier cu ei si specialistul confirma. Ceasurile erau de aur, Rolex, insa doar carcasa, restul era facut pe vapor. Cand intrau in apa cu ceasul la mana, ceasul lor Rolex, de aur, se oprea”, le povesteste Giovani colegilor.

Citeşte şi Gigi Becali anunţă NOI TRANSFERURI la STEAUA