CM 2014. PROTESTE VIOLENTE în Brazilia. Motivul incredibil pentru care s-au vandalizat bănci şi maşini de lux

Fiecare meci al Cupei Mondiale din Brazilia pare să se desfăşoare sub semnul violenţei. Cel puţin 2.000 de protestatari au luat cu asalt străzile din Sao Paulo şi au vandalizat bănci, au distrus maşini de lux şi s-au ciocnit cu forţele de ordine.

20 iun. 2014, 08:41
CM 2014. PROTESTE VIOLENTE în Brazilia. Motivul incredibil pentru care s-au vandalizat bănci şi maşini de lux

Mii de oameni au protestat la Sao Paulo în timp ce naţionala Angliei întâlnea Uruguay-ul, informează România TV. Manifestanţii au marcat un an de la protestele prin care au reuşit să menţină un cost rezonabil al transportului în comun. Cum s-a lăsat seara, protestele au devenit însă violente: demonstranţii au distrus vitrine şi au incendiat tot ce le-a căzut în cale.

Citeşte şi CM 2014. Suporter ENGLEZ, dat de gol în faţa întregii lumi în timp ce flirta cu o BRAZILIANCĂ pe stadion FOTO

Nici băncile n-au scăpat de furia brazilienilor, iar un showroom de maşini a fost devastat. Toate maşinile de lux, în valoare de zeci de mii de dolari, au fost puternic avariate.

Citeşte şi Cea mai tare ACTRIŢĂ PORNO şi-a ales preferatul de la CM 2014

În ultimul an, sute de proteste au lovit Brazilia, locuitorii fiind nemulţumiţi de serviciile publice de proastă calitate, de corupţia care macină administraţia, dar şi miliardele de dolari cheltuite de stat pentru a găzdui Cupa Mondială.