Copil mort la joacă, controverse şi acuzaţii. Părinţii, disperaţi: Medicul ala era cu lacrimi în ochi când noi ne-am dus acolo

Sfârşit învăluit în mister pentru un adolescent din Dâmboviţa! Băiatul de 14 ani a murit la joacă. Îndureraţi, părinţii îşi conduc copilul pe ultimul drum, dar nu ştiu deocamdată cum a murit copilul lor: colegii cu care se juca spun că l-au găsit prăbuşit la pământ, legiştii susţin însă că băiatul era sănătos tun şi a murit sufocat.

28 oct. 2016, 05:48
Copil mort la joacă, controverse şi acuzaţii. Părinţii, disperaţi: Medicul ala era cu lacrimi în ochi când noi ne-am dus acolo

Băiatul de 14 ani a plecat în pădure cu un frate mai mic şi alţi trei copii din vecini. S-au jucat de-a v-aţi ascunselea, dar la un moment dat copilul nu a mai apărut. Prietenii l-au găsit inconştient.

Sfâşiaţi de durere, părinţii copilului speră ca poliţiştii şi procurorii să descopere cauza morţii fiului lor. Ei spun că ceilalţi copii care au participat la joc au variante diferite referitoare la tragica întâmplare.

„Medicul ala era cu lacrimi in ochi cand noi ne-am dus acolo. Doamna nu am ce să vă spun decat ca acest copil a fost sanatos tun si a murit sufocat, dar pe certificatul ăla constatator al decesului, pe care mi l-au dat de acolo, scrie moarte neelucidată”, spune mama copilului.

Băiatul a fost resuscitat în ambulanţă şi, de asemenea, încă o oră de la momentul în care a ajuns în Departamentul de Urgenţe Titu, dar din nefericire a fost declarat mort. Pentru a stabili exact cauza decesului, anchetatorii vor trimite probe la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici” din Capitală.