Criminalul din Timişoara care şi-a înjunghiat soţia din gelozie va fi judecat

Criminalul din Timișoara care și-a înjunghiat soția și apoi a vrut să se sinucidă intrând cu mașina într-un stâlp va da socoteală în fața judecătorilor pentru crimă. Anchetatorii au finalizat dosarul în cazul tânărului de 29 de ani, și au întocmit rechizitoriul. Sorin Olteanu va fi judecat pentru omor asupra unui membru al familiei, de către magistrații Tribunalului Timiș.

13 nov. 2018, 12:24
Criminalul din Timişoara care şi-a înjunghiat soţia din gelozie va fi judecat

Procurorii au stabilit că Olteanu a comis fapta din gelozie. Individul era angajat ca șofer în Germania și în luna mai se afla acasă bănuind că soția îl înșală. A ucis-o cu un cuțit în timpul unui scandal monstru, în noaptea de 23 spre 24 mai, iar când a realizat fapta a încercat să se sinucidă. A intrat cu mașina într-un stâlp, dar a supraviețuit și acum va fi judecat pentru fapta sa.

Sorin Olteanu și-a ucis soția într-o criză de gelozie, potrivit tion.ro

„În noaptea de 23/24.05.2018, în interiorul locuinței comune, situate pe o stradă din Mun. Timișoara, inculpatul, în contextul unui conflict verbal, i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit soției sale, victima O.E.R., în urma acestor lovituri victima suferind leziuni traumatice care au condus la decesul acesteia’, au stabilit procurorii.

Ulterior și-a luat mașina, iar pe Calea Lugojului din Timișoara a intrat într-un stâlp încercând să se sinucidă. A fost arestat preventiv și a recunoscut fapta.

Tânărul care şi-a ucis soţia şi apoi a încercat să îşi ia viaţa, MESAJ CUTREMURĂTOR lăsat pe peretele unde a avut loc tragedia