Crin Antonescu: Elena Udrea îmi pune nişte condiţii. Este JENANT, mai ales pentru o doamnă

Crin Antonescu i-a răspuns, luni, Elenei Udrea care declara zilele trecute că va trebui ca fostul lider PNL să se dezică de ceea ce s-a întâmplat în 2012 dacă vrea să fie susţinut de PMP în turul al doilea la prezidenţiale. 

07 iul. 2014, 14:06
Crin Antonescu: Elena Udrea îmi pune nişte condiţii. Este JENANT, mai ales pentru o doamnă

„Se mai întâmplă un lucru comic, apropo de cei care fac tot felul de serbări câmpeneşti în cinstea batjocoririi votului a milioane de concetăţeni. Am văzut de pildă că doamna Udrea îmi pune nişte condiţii. Să-mi pună nişte condiţii atunci când îi voi cere votul, înainte e un pic caraghios. Adică formulează nişte condiţii fără să o întrebe cineva, şi asta după părerea mea este jenant, mai ales pentru o doamnă„, a mai declarat Antonescu.

Antonescu a fost întrebat totodată de ce PDL ar trebui să renunţe la ideea că în 2012 ar fi avut loc o „lovitură de stat” la momentul suspendării din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu.

CITEŞTE ŞI CONTRE pe „lovitura de stat”. Predoiu îi răspunde lui Antonescu: Suntem de acord că nu suntem de acord

Eu cred că oricine ar trebui să renunţe la asemenea inepţii, care nu fac bine nimănui, care după părerea mea jignesc încă o dată 7,5 milioane de oameni, le jignesc prezenţa la vot, le jignesc votul, care încă o dată agită apele în legătură cu imaginea României. Pentru că e caraghios că într-o ţară a Uniunii Europene s-a dat o lovitură de stat, o lovitură de stat care să spun aşa este concepută drept un mare şoc emoţional. Nu ştiu ce înţeleg prin lovitură de stat domnul Băsescu, doamna Udrea, alţii. Probabil o mare emoţie. Nu orice mare emoţie este o lovitură de stat”, a declarat Antonescu.
 

Liderul PMP, Elena Udrea, a declarat, sâmbătă, la Constanţa, că formaţiunea sa va sprijini candidatul PDL şi PNL în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, dar „depinde ce îşi asumă” acesta, iar dacă va fi vorba despre Crin Antonescu, el va trebui să se dezică de ceea ce s-a întâmplat în 2012.

„Să nu uităm că Antonescu acum nu mai e cu Victor Ponta nu dintr-o viziune diferită, pentru că susţin principii diferite, nu, nu mai e cu Victor Ponta pentru că Victor Ponta nu îi acordă susţinerea la prezidenţiale. Deci dacă Antonescu în turul doi, să zicem, sau alt candidat al PNL regretă ceea ce s-a întâmplat, lovitura de stat, afirmă că va susţine mai departe lupta pentru independenţa justiţiei, statul de drept, atunci va avea şi suportul nostru”, a explicat preşedintele PMP.