Crin Antonescu, ATAC la PSD: E pus pe furat, inclusiv parlamentari ai foştilor aliaţi

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, la România TV, că social-democraţii reprezintă un partid "pus pe furat", inclusiv pe furatul parlamentarilor foştilor aliaţi.

20 mart. 2014, 17:49
Crin Antonescu, ATAC la PSD: E pus pe furat, inclusiv parlamentari ai foştilor aliaţi

PSD este un partid pus pe furat, dar tare de tot, după cum spuneam şi despre PDL acum câţiva ani. Se fură şi sigle, se fură şi câte un deputat pe la Dolj, se fură cu ameninţări, cu promisiuni, cu împărţirea bugetelor. România este condusă de un guvern Ponta-Ghiţă care împarte bugetul ţării şi fură cât poate de unde poate”, a declarat Crin Antonescu.

Preşedintele PNL a afirmat că propensiunea către furat a pesediştilor a început să se manifeste încă din timpul guvernării USL, acesta fiind unul dintre motivele care au determinat PNL să părăsească Guvernul. „Am văzut cum PSD insistă să facă un buget, cum peste tot apare foarte des ba domnul Ghiţă, ba cineva din partea PSD-ului. Nu ştiu de ce Victor Ponta se preface prea mult că jeleşte că a rămas cu ministerele şi poate face ‘treabă bună’ „, a spus liderul liberalilor adăugând ceva mai târziu: „Dacă PSD e pus pe furat n-ar trebui să fie chiar aşa o ştire. Să fim sinceri”.

Acesta a respins acuzele venite din tabăra PSD potrivit cărora ar fi abandonat lupta împotriva regimului Traian Băsescu. „Nu ştiu în ce constă lupta lui Victor Ponta cu Traian Băsescu. Probabil se uită din când în când la ceas, mai rupe seara o foaie din calendar şi face AMR-ul ca în armată (…) Ţara asta ar trebui guvernată bine, corect. PSD n-ar trebui să-şi bată joc de un om necăjit ca domnul Tăriceanu, n-ar trebui să facă presiuni asupra primarilor noştri să le aducă voturi la alegerile europarlamentare”, a mai spus preşedintele PNL.