Crin Antonescu s-a întâlnit cu patronul Realitatea Media, într-un hotel în care se afla şi Ioan Niculae VIDEO

Al doilea om în stat, preşedintele Senatului, Crin Antonescu, s-a întâlnit joi cu Cozmin Guşă. Din acelaşi hotel a fost văzut ieşind şi cel mai bogat om de afaceri din România, Ioan Niculae, însă Crin Antonescu a negat că s-ar fi întâlnit cu acesta.

RomaniaTV.net
31 oct. 2013, 17:05
Crin Antonescu s-a întâlnit cu patronul Realitatea Media, într-un hotel în care se afla şi Ioan Niculae VIDEO

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a fost surprins joi întâlnindu-se  cu două personaje controversate, aflate în atenţia organelor de urmărire penală.

Potrivit România TV, al doilea om în stat s-a întâlnit cu cel mai bogat român, Ioan Niculae, şi cu Cozmin Guşă.

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, neagă existenţa unei întâlniri în trei cu cele două personaje susţinând că nu ştia că şi Ioan Niculae se afla în acelaşi hotel. „Întâmplător, nu l-am întâlnit niciodată în viaţa mea pe domnul Niculae (…) Am avut o întâlnire cu domnul Rareş Bogdan pe la care a trecut şi domnul Guşă, cu care m-am salutat şi am băut o cafea”, a declarat Antonescu la România TV.

Cât priveşte faptul că a avut o întrevedere cu un urmărit penal, Antonescu a replicat: „Zilnic mă întâlnesc cu urmăriţi penal prin forţa lucrurilor, de la domnul Liviu Dragnea la Relu Fenechiu (…) Nu l-am cunoscut pe domnul Niculae, nu mă întâlnesc cu oameni urmăriţi penal ca să-mi finanţez campania electorală.”

Guşă este urmărit penal în Dosarul Realitatea Media, în acelaşi dosar miliardarul Ioan Niculae fiind audiat miercuri la DNA, în calitate de martor, după ce s-ar fi arătat interesat să cumpere trustul de presă.

În altă cauză, Ioan Niculae aşteaptă săptămâna viitoare decizia Judecătoriei Sectorului 1, în în dosarul finanţării ilegale a PSD. Instanţa a rămas în pronunţare în dosarul în care Niculae este acuzat că a sponsorizat ilegal campania electorală a lui Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale din 2009.