Cristian Boureanu a venit singur la nunta Monicăi Tatoiu. De ce a absentat Laura Dincă de la ceremonie

Toată lumea s-a întrebat astăzi de ce Laura Dincă nu a apărut la brațul lui Cristian Boureanu, cel care a condus-o pe Monica Tatoiu din nou altar pentru sărbătorirea a 30 de ani de căsnicie. 

16 iun. 2018, 09:37
Cristian Boureanu a venit singur la nunta Monicăi Tatoiu. De ce a absentat Laura Dincă de la ceremonie

Cristian Boureanu, finul Monicăi Tatoiu, a însoțit-o astăzi la altar, unde a fost așteptată de soțul ei. Îmbrăcată într-o rochie de culoare roz pal, la care a asortat o pălărăie, fosta femeie de afaceri a oferit astfel un exemplu de căsnicie fericită, sărbătorind 30 de ani de când și-au jurat iubire veșnică! Toți au observat însă că de la eveniment lipsește Laura Dincă, iubita lui Boureanu.

Modelul a avut absența motivată, și asta pentru că se află pentru câteva zile la Milano, iar dovadă stau chiar pozele pe care le-a pus publicat pe Facebook.

„Nu trebuie să fii tot timpul împreună, dar trebuie să fii împreună în sistemul de valori. Am venit să-i mulțumim Domnului, la 30 de căsnicie, că ne-a dat puterea să rămânem împreună după toate greutățile care încercaă o căsnicie adevărată. Nu știu cum va fi peste cinci ani…”, a declarat Monica Tatoiu la intrarea în biserică.

Sursa: cancan.ro