CSMS IASI DINAMO 1-0 în etapa 25 din Liga I

CSMS IASI DINAMO 1-0. CSMS Iaşi a învins, marţi, cu 1-0, pe Dinamo, într-un meci din etapa a 25-a a Ligii I.

07 apr. 2015, 20:33
CSMS IASI DINAMO 1-0 în etapa 25 din Liga I

CSMS IASI DINAMO 1-0. CSMS IASI a ajuns la 7 victorii din 8 meciuri în retur, în timp ce DINAMO este la al patrulea meci consecutiv fără victorie. Mai mult, Dinamo n-a mai marcat de 5 meciuri, 4 dintre ele oficiale. Unicul gol al partidei de la Iași a fost marcat de Bole în minutul 20. Fanii lui Dinamo au cerut şi la Iaşi demisia antrenorului Flavius Stoican.

CSMS IASI DINAMO 1-0. În urma acestui rezultat CSMS Iași urcă pe locul 9, cu 31 de puncte, la 5 puncte de adversara din acest meci. Dinamo e pe 6, cu 36 de puncte, la 9 de locul 3, ocupat în prezent de CS U Craiova.

CSMS IASI DINAMO 1-0. Machado s-a accidentat şi a fost transportat de urgenţă la spital, cu ambulanţa, după un fault pe care fotbalistul l-a suferit în cea de-a doua parte a meciului. E posibil ca accidentarea să fie una serioasă, rămâne de văzut care este verdictul medicilor.

CSMS IASI DINAMO 1-0. Cea mai controversată fază a meciului s-a petrecut în minutul 38. Dinamo a cerut penalty la o pătrundere în careu a lui Dorin Rotariu. Mijlocașul a pătruns pe partea stîngă și a căzut după un duel cu Ciucur, dar arbitrul Marcel Bîrsan a lăsat jocul să continue.