Cum arată soţia lui Mark Zuckerberg

În urmă cu trei ani, invenatorul Facebook, Mark Zuckerberg, s-a căsătorit în curtea casei sale cu logodnica lui, Priscilla Chan, un personaj la fel de discret precum soțul ei, și despre care publicul larg cunoștea prea puține.

23 sept. 2015, 09:23
Cum arată soţia lui Mark Zuckerberg

Nunta a fost o surpriză chiar și pentru cunoscuții cuplului, care credeau că au fost invitați la o petrecere dată în cinstea Priscillei, după absolvirea Facultății de Medicină. În fața celor 100 de oameni veniți la eveniment, Mark i-a pus pe deget alesei lui un inel cu rubin, desenat chiar de el pentru femeia vieții lui. Au avut parte de o lună de miere așa cum și-au dorit, în Italia, iar acum, după momente grele în căsnicia lor: Chan a pierdut mai multe sarcini, cei doi au anunțat la începutul lui august că gravidă.

S-au cunoscut la coadă, la toaletă
Povestea de iubire dintre Zuckerberg (35 de ani) și Priscilla (30 de ani) a început în urmă cu 12 ani și este cu totul ieșită din comun. Cei doi s-au cunoscut când așteptau la coadă la toaletă, în timpul unei petreceri date de frăția din care făcea parte Mark, ce pe atunci urma cursurile Facultății Harvard. Chan, o tânără din Boston, frecventa aceeași universitate. Au intrat în vorbă și, după câteva întâlniri, au devenit de nedespărțit.

Vezi cum arată soţia lui Mark Zuckerberg pe  unica.ro