Cum să spionezi un telefon mobil: metode simple, la îndemâna oricui

Telefoanele mobile sunt create pentru o mulţime de scopuri, printre care apelurile mobile, mesajele text, navigatul pe Internet, mesajele video, IM şi altele.

26 feb. 2017, 12:30
Cum să spionezi un telefon mobil: metode simple, la îndemâna oricui

Cu toate că aceste lucruri ne fac vieţile mai uşoare, ele pot veni şi cu o mulţime de lucruri rele. Telefoanele mobile sunt folosite în activităţile teroriştilor, în fraude, agresari sexuale, aventuri şamd.

Spionatul este ilegal în unele ţări, dacă este făcut fără acordul persoanei urmărite, dar poate fi permis în anumite circumstanţe. Un soţ sau o soţie are dreptul să afle dacă partenerul de viaţă îl / o înseală. Oamenii angajează detectivi particulari pentru problemele pe care le au, dar în era digitală totul este făcut prin intermediul smartphone-urilor şi laptop-urilor.

Există sute de aplicaţii prin intermediul cărora poţi întâlni oameni noi şi cu ajutorul cărora poţi începe o aventură. Totul începe cu un flirt, care duce la convorbiri telefonice şi apoi la întâlniri amoroase. Acelaşi lucru este valabil şi în cazul teroriştilor, care folosesc telefoane mobile pentru a se suna între ei, ca de altfel şi mesaje. Întrebarea de bază rămâne, cum să spionezi un telefon?

Nu există o metodă directă din care să spionezi un telefon, pentru că ai avea nevoie de o expertiză de hacking pentru a sparge telefonul cuiva şi pentru a ştii despre el tot ce se poate şti. Acest lucru este pentru agenţiile naţionale de securitate, dar cum rămâne cu persoanele de rând care nu ştiu prea multe lucruri legate de hacking sau alte detalii tehnice despre computere şi smartphone-uri?

Din fericire pentru noi, cei de rând, există câteva aplicaţii concepute special pentru a servi scopurilor pe care le avem. Deşi poţi folosi aplicaţiile doar pentru a te conecta la telefonul persoanei pe care vrei să o spionezi, tot este mai bun decât nimic. Mai jos sunt cele mai cunoscute aplicaţii de spionat, care pot fi folosite pentru a obţine informaţiile de care ai nevoie…

 

Detalii pe www.noobz.ro