Cum să te vopseşti FĂRĂ vopsea! Masca asta îţi schimbă INSTANT culoarea părului

Masca de par care iti schimba culoarea parului este foarte usor de realizat acasa si vei obtine un efect de decolorare a parului cu cel putin doua nunate.

RomaniaTV.net
11 iun. 2016, 16:59
Cum să te vopseşti FĂRĂ vopsea! Masca asta îţi schimbă INSTANT culoarea părului

Efectele maxime ale acestei masti apar in cazul persoanelor care au parul gras si nu au mai fost vopsite de mult timp. Totodata, efectele maxime ale acestei masti apar in cazul persoanelor care sunt satene.

In cazul persoanelor care au parul inchis la culoare, efectul mastii de par care schimpa culoarea parului este de obtinere a unei nuante de portocaliu sau chiar auriu.
Folosirea de mai multe ori in decurs de doua luni a mastii de par care iti schimba culoarea parului duce la efecte mai puternice, in timp.

MASCA DE PAR CARE ITI SCHIMBA CULOAREA PARULUI. CUM SE PREPARA
Pentru a realiza aceasta masca de par, este nevoie de 3 linguri de miere, 3 linguri de pudra de scortisoara si 6 linguri de balsam de par.

Toate ingredientele se amesteca pana cand se obtine o crema omogena.

Crema obtinuta se aplica pe par, de la radacini spre varfuri, pe toata lungimea firelor de par.

Dupa aplicarea mastii, parul se strange si se acopera cu o folie de plastic, peste care se aplica un prosop. Se lasa sa actioneze timp de 30 de minute, dupa care prosopul se da jos. Apoi, dupa alte 5 ore, se da jos si folia de plastic si parul se clateste cat se poate de bine cu apa calda.

Este important sa nu masati si pielea capului cu masca de par care schimba culoarea parului, pentru ca scalpul sa nu se irite.