Cum scapi de mirosul de alcool în doar câteva minute! Asta trebuie SĂ FACI după! Descoperirea care nu te mai dă de gol în faţa nevestei

Daca v-am invatat cum sa evitati o mahmureala crunta, ar cam fi momentul sa va invatam si cum sa scapati de mirosul de alcool din respiratie.

25 feb. 2017, 12:04
Cum scapi de mirosul de alcool în doar câteva minute! Asta trebuie SĂ FACI după! Descoperirea care nu te mai dă de gol în faţa nevestei

Pentru ca nu e deloc placut sa discuti cu o persoana care emana un miros de birt, iata cateva trucuri pentru a elimina mirosul neplacut de alcool!

1. Spala-te pe dinti
Guma de mestecat nu este suficienta, dupa ce ai consumat mai multe pahare de vin, bere sau alte licori magice. Spala-ti dintii si foloseste apa de gura. Nu uita sa-ti cureti limba! Daca ai o spatula speciala pentru limba, foloseste-o cu incredere. Daca nu, curata usor limba cu ajutorul periutei de dinti.

2. Mesteca bomboane de tuse
Bomboanele de tuse contin un amestec de ierburi (menta, salvie, cimbrisor, pin) care improspateaza respiratia.

3. Mesteca guma
Abia dupa ce te-ai spalat pe dinti poti mesteca guma, de preferat fara zahar. Zaharul, in combinatie cu alcoolul, intareste si mai mult mirosul neplacut.

4. Bea cafea
Cafea este cunoscuta ca un absorbant al mirosurilor neplacute. Bea o cafea tare, fara zahar!

5. Mananca nuci si alune
Oleaginoasele precum nuci, migdale, caju, fistic, ajuta la absorbtia alcoolului din corp.

6. Ia carbune medicial
Carbunele medicinal va ajuta stomacul sa se repuna pe picioare dupa festinul imbatat in alcool, dar va elimina si mirosul neplacut al respiratiei.

Sursa: askmen.ro