CUPA ROMÂNIEI HERMANNSTADT – GAZ METAN 1-0 LIVE VIDEO. Duel ardelean în prima semifinală a Cupei

CUPA ROMÂNIEI HERMANNSTADT-GAZ METAN LIVE VIDEO. Manşa tur a primei semifinale a Cupei României, Hermannstadt - Gaz Metan Mediaş, se dispută marţi, de la ora 17:00. Cealaltă are loc joi, între CSU Craiova - FC Botoşani.

17 apr. 2018, 12:39
CUPA ROMÂNIEI HERMANNSTADT – GAZ METAN 1-0 LIVE VIDEO. Duel ardelean în prima semifinală a Cupei

CUPA ROMÂNIEI HERMANNSTADT-GAZ METAN LIVE VIDEO ora 17.00

Click aici pentru a vedea Harmannstadt – Gaz Metan

min 40: GOL HERMANNSTADT! Rusu deschide scorul! Pasa perfecta in fata portii, la 11 metri, Rusu reia cu latul, plasat, Hermannstadt conduce cu 1-0!

Până să ajungă în această fază a competiţiei, Hermannstadt a trecut rând pe rând de Industria Gâlda, FC Voluntari, Juventus Bucureşti şi de FCSB. Gaz Metan a trecut de Metaloglobus, CS Mioveni şi de Astra, până să ajungă în semifinalele Cupei României.

Suntem aproape de o mare realizare. Dacă Gaz Metan va reuși calificarea în finala Cupei României, atunci vom intra în paginile de istorie ale clubului medieșan. Așa că ne gândim și la acest lucru, ne motivează”, a spus Valentin Crețu, fotbalistul celor de la Gaz Metan.

CUPA ROMÂNIEI HERMANNSTADT-GAZ METAN LIVE VIDEO. La rândul său, după calificarea istorică obținută în fața FCSB, la finalul unui meci de poveste, Alexandru Pelici, tehnicianul sibienilor, spune că echipa sa este pregătită să facă un nou meci mare. „Pentru noi, va fi un nou prilej pentru a ne măsura forțele cu o echipă care evoluează în eșalonul în care vrem și noi să jucăm din campionatul viitor. Cei de la Gaz Metan sunt favoriți, mai ales că este echipa din Liga 1, dar noi vom încerca să ne impunem în această dublă și să ne calificăm în finală”, a spus Pelici.