Cutremurător! Decizia luată de Alexandru Arşinel după moartea Stelei Popescu

Actorul a vorbit în direct la tv despre cât de grea a fost ultima perioadă din viața lui. Dispariția partenerei de scenă și problemele grave ale soției sale l-au dărâmat pe unul dintre cei mai iubiți actori.

27 ian. 2018, 12:34
Cutremurător! Decizia luată de Alexandru Arşinel după moartea Stelei Popescu

Alexandru Arșinel și colegii săi pregătesc un spectacol omagiu pentru Stela Popescu, ce va avea loc în curând. Actorul mărturisește că se simte copleșit de probleme și uneori crede că nu mai gândește.

„Încercăm să mergem mai departe. Este foarte greu fără Stela. Îmi plăcea să o salut, să-i dau programul pe săptămâna asta… Era o stare de mobilizare. Va fi foarte greu. Nu știu dacă mai gândesc. Încerc să mă gândesc la câte un proiect, la ce însemna anul 2017, 2016, 2015 atunci. Nu mai am suportul să mă sfătuiesc cu oameni. Au dispărut mulți oameni de revistă, a dispărut sala. Trebuie să ne zbatem, atâta timp cât mai funcționăm. (…) A rămas, din fericire, lupta cu sănătatea soției mele. Nu mai știu ce să fac. E când bine, când mai puțin bine. Încă n-am primit acel semnal care să mă facă să fiu puțin mai optimist față de viața mea.Vrem să facem un spectacol omagiu Stelei,” a declarat Alexandru Arșinel, potrivit libertatea.ro.

Alexandru Arșinel și-a arătat și susținerea și admirația față de Simona Halep. „Am avut o săptămână minunată. Am urmărit la televizor un copil fantastic și mă rugam să supraviețuiască tranșeelor și să o văd cu steagul românesc,” a mărturisit Alexandru Arsinel. Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie, la vârsta de 81 de ani. Actrița a fost găsită prăbușită în holul casei de către fiica sa. Stela Popescu a încântat milioane de români, dar a murit singură.