Dacă ai telefon cu Android, astea sunt aplicaţiile pe care e musai să le instalezi

Există o serie de aplicații recomandate pentru Android care nu trebuie să îți lipsească, indiferent dacă ai deja un dispozitiv sau intenționezi să îți cumperi unul.

18 iul. 2015, 18:39
Dacă ai telefon cu Android, astea sunt aplicaţiile pe care e musai să le instalezi

Google Play Store are peste un milion de aplicații disponibile, și tocmai pentru că este greu să te hotărăști pe care să le instalezi, noi am alcătuit o listă cu cele mai bune, pentru toate nevoile.

În ciuda numărului și diversității aplicațiilor recomandate pentru Android, există o categorie care iese în evidență: cea a browserelor. După cele de bază pentru telefon, mesaje și cameră, aplicația browser este cea mai importantă pentru majoritatea utilizatorilor. Pe Google Play Store găsiți numeroase browsere care fac din navigarea pe Internet un proces mult mai rapid și mult mai plăcut, însă câteva dintre ele se remarcă prin anumite aspecte.

Chrome este unul dintre cele mai populare browsere la acest moment, atât pe dispozitive mobile cât și pe desktop-uri. Google Chrome era lăudat înainte pentru vitezele impresionante și ușurința cu care putea fi utilizat. Integrarea cu majoritatea serviciilor oferite Google a ajutat și ea foarte mult. Dacă nu aveți Chrome deja,acesta poate fi descărcat de pe Google Play gratuit. Totuși, dacă nu te mulțumește Chrome, poți opta pentru FirefoxOperaMaxthon sau Dolphin.