Diaconescu: Îmi pare rău că n-am cerut 5 milioane pe Tudor Barbu. E ca şi cum l-ai lua pe Ronaldo

Conducerea PPDD va începe marţi acţionarea în judecată a foştilor parlamentari ai partidului care au plecat la alte formaţiuni sau care au fost excluşi şi le va cere câte 2 milioane de euro, bani pe care aceştia sunt datori să-i plătească potrivit unei convenţii pe care au semnat-o, a anunţat Daniel Fenechiu. Dan Diaconescu este convins că deputaţii şi senatorii care au părăsit PPDD vor plăti cele 2 milioane de euro. Mai mult, Diaconescu susţine că cei care "i-au cumpărat pe dezertori, anume Dan Voiculescu şi Gabriel Oprea, vor gira pentru aceştia".

14 oct. 2013, 13:58
Diaconescu: Îmi pare rău că n-am cerut 5 milioane pe Tudor Barbu. E ca şi cum l-ai lua pe Ronaldo

Ffostul patron al OTV a declarat în exclusivitate pentru România TV că îi va executa pe toţi parlamentarii care au fugit din partidul său. Diaconescu se gândeşte chiar să cesioneze aceste creanţe unei firme de recuperări.

„N-ai cum să conteşti convenţia. Acolo scrie negru pe alb că nu i-a forţat nimeni s-o semneze, că-şi dau demisia dacă pleacă din partid. O să cesionăm aceste creanţe către o firmă de recuperare şi vom lua 60-70%. Ne roagă firmele de recuperări să le dăm aceste convenţii. Oricum, ştiu din surse sigure că Tudor Barbu va plăti cele 2 milioane în următoarele zile. Cred că o să-i gireze cei care i-au luat – Dan Voiculescu, Gabriel Oprea – o să plătească ciocoii ăştia în locul lor”, a declarat Dan Diaconescu.

În privinţa privinţa plecării lui Tudor Barbu, Diaconescu are un mare regret. „Îmi pare rău că pe Tudor Barbu nu am cerut mai mult, 4-5 milioane de euro. E ca în fotbal, cumperi un jucător important cum e Barbu, că el era vârf de lance pentru partid, atunci trebuie să plăteşti scump. Când îl iei pe Barbu e ca şi cum l-ai lua pe Ronaldo. Vă daţi seama ce piesă va fi el pentru Antena 3″, a mai declarat Diaconescu pentru ROMÂNIATV.NET.

De asemenea, liderul PPDD a mai spus că are cunoştinţe că şi „Gigi Neţoiu va plăti până sâmbătă”.

„Vom strânge circa 60 de milioane de euro din oamenii ăştia. E o zi de graţie pentru mine că partidele ciocoilor, PSD, PNL, merg cu oameni de la noi”, a declarat Dan Diaconescu.

VEZI SI: PPDD îi dă în judecată pe traseişti şi le cere câte 2 milioane de euro. Fenechiu: Primul vizat e Tudor Barbu

Conducerea PPDD va începe marţi acţionarea în judecată a foştilor parlamentari ai partidului care au plecat la alte formaţiuni sau care au fost excluşi şi le va cere câte 2 milioane de euro, bani pe care aceştia sunt datori să-i plătească potrivit unei convenţii pe care au semnat-o, a declarat luni liderul deputaţilor PPDD, Daniel Fenechiu. Acesta a spus că sunt vizaţi 27 de foşti membri ai PPDD.

Contactat de ROMÂNIATV.NET, Tudor Barbu nu a dorit să comenteze decizia conducerii PPDD.