Dani Mocanu, plasat sub control judiciar. Manelistul a lansat o melodie în care ameninţă o denunţătoare VIDEO

Cunoscutul cântăreţ de manele, Dani Mocanu, a fost plasat sub control judiciar. Manelistul a fost iniţial reţinut într-un dosar de proxenetism. Cu doar o zi înainte de a fi săltat de mascaţi, Dani Mocanu a lansat o piesă în care ameninţă o femeie care l-ar fi denunţat.

28 sept. 2017, 08:25
Dani Mocanu, plasat sub control judiciar. Manelistul a lansat o melodie în care ameninţă o denunţătoare VIDEO

Judecătorii au decis cercetarea manelistului Dani Mocanu sub control judiciar. Şi fratele manelistului a fost lăsat în libertate. De altfel un singur bărbat a fost arestat pentru 30 de zile în acest dosar. La coborârea din dubă, când a fost dus la audieri, manelistul a fost încurajat de părinţii care plângeau, scrie adevarul.ro.

Coincidenţă sau nu, cu doar o zi înainte să fie săltat de mascaţi, manelistul a lansat o melodie în care vorbeşte de un interlop, interpretat chiar de el, care ajunge la închisoare în urma unui denunţ făcut de o femeie. În melodie acesta o ameninţă pe denunţătoare.

Dani Mocanu şi fratele lui sunt acuzaţi că ar face parte dintr-un grup infracţional de opt persoane care se ocupă cu proxenetismul. Aceştia trimiteau fete în Anglia să se prostitueze, iar unele dintre ele ar fi apărut şi în videoclipurile manelistului.

Citeşte şi Cântareţul Dani Mocanu, săltat de procurorii DIICOT pentru proxenetism, trafic de persoane şi spălare de bani