Dani Oţil a dat-o UITĂRII pe Mihaela Rădulescu. Noua iubită are un BUST impresionant FOTO

Chiar dacă Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu s-au iubit pătimaş, relaţia lor nu a durat mai mult de 6 luni. Acest lucru s-a întâmplat fiindcă Mihaela a fost nevoită să se mute definitv la Monaco, iar cum Dani nu putea renunţa la cariera de aici, cei doi au hotărât să se despartă.

RomaniaTV.net
08 ian. 2015, 14:27

Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil nu mai formează un cuplu de mai de trei luni, dar acest lucru nu i-a împiedicat să îşi întemeieze noi relaţii.

Atât Mihaela, cât şi Dani au încercat să ţină ascunse relaţiile pe care le au cât mai mult timp, însă această dorinţă a fost dezvăluită chiar de ei. Şi asta, pentru că ambii au făcut mici gesturi care i-a trădat.

Mihaela Rădulescu, reacţie FABULOASĂ după despărţirea OFICIALĂ de Dani Oţil

Recent, Dani Oţil a făcut un colaj de poze din vacanţa de iarnă, vacanţă pe care a petrecut-o departe de România şi l-a postat pe contul său de Facebook. În imagini Dani apare alături de o tânără brunetă, deţinătoare a unui bust foarte generos.

Alături colajului Dani a adăugat şi mesajul: „Luni începem treaba la Neatza cu Răzvan şi Dani! Am cateva povesti cu turisti, stele de mare, barcute, rusoaice, valuri, scutere, brazilience, vant, localnice din Caraibe, prieteni noi, delfini… unele pot fi spuse la tv, altele nu… ramane sa negociem de luni…”, a scris Dani pe Facebook.

Citeşte şi  Mihaela Rădulescu, dezvăluiri incendiare despre despărţirea de Dani Oţil. „Eu îmi doresc…….”