De ce este KIWI un FRUCT MINUNE. Vezi ce beneficii are

Kiwi este un aliment nutritiv dens şi sărac în calorii. Beneficiile acestuia sunt numeroase: ten mai sănătos, presiune arterială mai scăzută, risc mai mic de apariţie a bolilor de inimă şi infarct.

28 ian. 2014, 21:41
De ce este KIWI un FRUCT MINUNE. Vezi ce beneficii are

1. Ten mai frumos. Colagenul, arma cheie împotriva ridurilor, este dependent de vitamina C. Astfel, vitamina C reduce ridurile şi ajută pielea să fie mai fermă, prevenind apariţia problemelor cauzate de soare, poluare şi fum, potrivit one.ro.

2. Somn mai uşor. Conform unui studiu cu privire la efectele consumului de kiwi asupra calităţii somnului, s-a constatat faptul că fructul de kiwi poate îmbunătăţi durata şi eficienţa acestei activităţi.

Citeşte şi Diferenţa dintre fructe şi sucurile de fructe: Este foarte important pentru sănătatea ta să ştii acest lucru

3. Inimă  mai sănătoasă. Fibrele şi potasiul din acest fruct contribuie la sănătatea inimii. O cantitate mare de potasiu şi un aport scăzut de sodiu previn riscul apariţiei bolilor cardiovasculare.

4. Presiune arterială mai scăzută. Datorită conţinutului ridicat de potasiu, kiwi poate anula efectele de sodiu din organism. Este posibil ca un aport de potasiu mic să fie un factor de risc la fel de important ca un aport ridicat de sodiu, cauzând creşterea tensiunii arteriale.

5. Prevenirea constipaţiei. Numeroase studii au raportat că fructul kiwi poate avea un efect laxativ, putând fi utilizat ca supliment alimentar.

Citeşte şi Ce fructe întreţin cu adevărat tonusul şi frumuseţea