De ce iubim Săgetătorii?

Chiar dacă ți se pare dificil să pătrunzi în inima unui Săgetător, ceea ce este foarte adevărat, ai multe motive să îți dorești să stai în preajma lui. Poate că optimismul lor te va pune în dificultate; poate că inteligența lor nu îți va pica tocmai bine. Afla cum sunt nativii din zodia Săgetător și de ce trebuie să-i iubești potrivit YVE.ro

25 oct. 2018, 11:33
De ce iubim Săgetătorii?
  • Au o energie și o vitalitate cu care te vor scoate din depresie. Când întâlnești un Săgetător ai impresia că a ieșit soarele.  Știe ce să discute cu tine ca să te facă să te simți special și să îți arate că lumea este mult mai frumoasă decât pare.
  • Sunt sinceri. Chiar dacă îți spun  în față un adevăr mai puțin plăcut, nu te poți supăra pe ei datorită sincerității cu care vorbesc.  Știu să te facă să îi simți apropiați de tine și îți transmit că au cele mai sincere și bune intenții referitoare la tine.
  • Sunt foarte inteligenți. Dacă ești un om care apreciază inteligența și capacitatea cuiva de a observa, de a analiza și de a filosofa asupra multor aspecte din viața de zi cu zi, atunci găsești un tovarăș de nădejde și, de ce nu, de suflet, în nativul Săgetător. La ei vei găsi un sfat bun și o recomandare înțeleaptă. Mergi pe mâna lor și sigur vei avea numai foloase.
  • Le place să cunoască și să exploareze. Sunt dornici de aventuri, sunt pasionați de orice activitate din care au de învățat. Știu să te coopteze și pe tine în proiectele lor, dacă asta îți face plăcere. Sunt deschiși la nou în sens că vor să afle despre ce este vorba, să cunoască măcar teoria, pentru ca ulterior să decidă dacă se vor implica sau nu.
  • În intimitate, Săgetătorii sunt foarte spontani, inventivi și pasionali. Nu au limite când vine vorba de viața sexuală și știu cum să facă totul să fie cu adevărat mirific. Nu își vor lăsa perechea nesatisfăcută; dacă li se propune, se implică în tot felul de activități incitante. Dorința lor de exploarare se manifestă și în pat.
  • Sunt persoane protectoare atât cu membri familiei cât și cu prietenii apropiați. Le place ca cei la care țin să se simtă în siguranță alături de ei. Se mobilizează foarte rapid atunci când cineva apropiat are nevoie de orice fel de ajutor.
  • Sunt loiali persoanelor la care țin, indiferent că sunt membri ai familiei sau apropiați. Cercul lor de prieteni nu este mare pentru că ei consideră că sunt puțini cei în fața cărora îți poți deschide inima. Vor rămâne loiali până la capăt; dacă vezi un Săgetător plângând din cauză că un bun prieten i-a plecat pe alt continent, să nu te mire prea tare; suferința lor este reală.
  • Găsesc soluții chiar și acolo unde totul pare că s-a terminat. Cu inteligența lor specifică și cu optimismul înnăscut, Săgetătorii reușesc să vadă o portiță indiferent cât de grea pare să fie o anumită situație.
  • Ai un prieten Săgetător?  Poate acest material te-a convins să îl privești mai de aproape și să îl înțelegi mai bine. Pentru toate calitățile minunate, Săgetătorii sunt persoane care merită iubite!