De ce NU trebuie să ai la POZA de PROFIL de pe Facebook peisaje, copii sau animale

Ai cont de Facebook, iar la poza de profil alegi o imagine cu unul dintre copiii tăi, cu un animal de companie sau poate cu un peisaj care te-a impresionat. Ei bine, nu e chiar recomandat să folosești o asemenea fotografie.

29 mart. 2015, 12:11
De ce NU trebuie să ai la POZA de PROFIL de pe Facebook peisaje, copii sau animale

Nu e împotriva regulilor Facebook și nu se simte nimeni ofensat, dar dacă ai la poza de profil de la Facebook o fotografie cu un copil mic (al tău sau al altcuiva), o imagine din natură, un animal sau pur și simplu o fotografie frumoasă, dar în care nu apari tu, e posibil să iriți diverse persoane, scrie libertatea.ro.

Sunt tot felul de foști colegi de ai tăi, vecini de când erai mic, poate profesori de la școală sau viitori angajatori care te caută pe Facebook pentru a vedea ce mai faci, unde locuiești, cu ce te ocupi sau pur și simplu vor să vorbească cu tine și nu te găsesc. Sunt persoane cu numele tău, poate chiar tu, dar când la poza de profil apare cu totul altceva, nu poţi şti cui îi aparţine profilul.

Dacă ți-ai făcut contul pentru a ține legătura cu diverși prieteni și pentru a fi găsit de „amintiri frumoase din trecut”, cu greu o să fii depistat, dacă nu apari în fotografia de la profil și dacă restul imaginilor și informațiilor de pe contul tău nu sunt publice.

Citeşte şi FACEBOOK ţi-ar putea ŞTERGE contul. Ce să faci ca să te mai poţi loga