Bărbaţii vor fi dezamăgiţi când vor afla ASTA! Ce preferă femeile în locul sexului

Rezultatele recente ale unui nou studiu stau să contrazică tot ce se credea până acum: 42% dintre reprezentantele sexului frumos ar alege să se răsfeţe cu o masă bună în loc să facă sex. 

18 aug. 2016, 12:57
Bărbaţii vor fi dezamăgiţi când vor afla ASTA! Ce preferă femeile în locul sexului
Studiul, la care au participat peste 12.000 de persoane de pe întreaga Planetă a fost realizat de prestigioasa companie de cercetare Market Probe International. 
 
Comparativ, ca răspuns la aceeaşi intrebare, numai numai 26% din bărbaţi au preferat plăcerile culinare în locul celor sexuale, conform rezultatelor citate de publicaţia americană „Woman’s Health”.
 
De asemenea, jumătate din participanţii la studiu au fost de părerea că, într-adevăr, mâncarea poate oferi senzaţii la fel de plăcute ca sexul.
 
Pe de altă parte, cercetătorii nu s-au arătat atât de surprinşi de rezultatele studiului.
 
Cercetătorul Nicole Prause, fondatoarea unui institut specializat în cercetări referitoare la sexualitate, nu s-a arătat mirată de faptul că atât de multe femei preferă mâncarea în locul sexului. Aceasta a subliniat importanţa preludiului pentru o femeie, dar a punctat şi că sexul presupune destul de mult efort fizic, iar consumul de energie este substanţial mai ales în cazul femeilor.